|
Autor |
Wiadomość |
as131 [Usunięty]
|
|
|
|
|
|
|
|
dice111
Master MOD
Rocznik: 1996
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Manual
Zasilanie: PB
Imię: AHC
Jeżdzę: S8 D2 MTM
Pomógł: 248 razy Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 5131 Skąd: Těšin
|
Wysłany: 2016-12-19, 16:36
|
|
|
Dzwoniłem...z tego co mówili, elementy są nowe (wymienia tez hall na nowy do naszego starego silnika) osobom prywatnym niechętnie chcą sprzedać pojedyncze elementy (chociaż ceny podał, więc może i by poszło), bierze od nich część firm, które się tym też zajmują (im sprzedają chętnie). Z tego co wywnioskowałem kasety zmienianie w całości.
Albo robią Twój albo wysyłają za kaucją inny, jak się komuś spieszy.
Podsumowując - stara zostanie tylko budowa i silnik jeśli sprawny. W trakcie rozmowy tez wynikło kto z firm zajmujących się regeneracją bierze od nich części (a te są i z 5 ręki, więc nawet nie drążyłem tematu skąd to naprawdę leci (nie EU))
Jest to jak na razie chyba jedyna firma w PL, która działa na takiej zasadzie, więc chyba warto dać tą stówkę więcej, jeśli ma się to pewność, że dostaniesz nową część.
Z samej rozmowy telefonicznej, wynikło bardzo wiele ciekawych informacji i rzeczy - podejście mi się w każdym razie bardzo podoba. |
_________________ Black Cars Matters |
|
|
|
|
|
|
|
Michall2107
Moje A8
Rocznik: 2006
Skrzynia: Tip
Zasilanie: ON
Imię: Michal
Jeżdzę: A8 D3, w211 2.2
|
Wysłany: 2017-01-29, 23:34
|
|
|
Bede musial skorzystac Jutro bede wiedzial czy aby ns pewno |
_________________ "Wszystko mogę w Tym, który mnie umacnia "Flp |
|
|
|
|
Krzychsam
Użytkownik
Rocznik: 2003
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Krzysztof
Jeżdzę: A8 Airlines D3
|
Wysłany: 2017-01-30, 09:05
|
|
|
Ja również ich polecam, zregenerowane całkowicie wymienione wszystko co musiało być wymienione. Wyglądają jak nowe działają narazie 6 miesiecy bez zarzutu. Koszt 1000zł za 2 zaciski. POLECAM gość bardzo rzeczowy. |
|
|
|
|
|
|
|
Michall2107
Moje A8
Rocznik: 2006
Skrzynia: Tip
Zasilanie: ON
Imię: Michal
Jeżdzę: A8 D3, w211 2.2
|
Wysłany: 2017-02-19, 03:18
|
|
|
Zrobiłem i POLECAM panów Kontakt znakomity.
Przysłali swój zacisk po czym odesłałem im swój Zacisk od nich wygląda jakby był nowy z Aso naprawdę |
_________________ "Wszystko mogę w Tym, który mnie umacnia "Flp |
|
|
|
|
wampir_m
Użytkownik
Rocznik: 2009
Silnik cm3: 3.2
Skrzynia: Tiptronic + F1
Zasilanie: PB
Imię: Krzysztof
Jeżdzę: D3
|
Wysłany: 2019-02-08, 18:55
|
|
|
Zakupiłem komplet zregenerowanych zacisków wraz z silniczkami do audi A8 D3. Jestem bardzo zadowolony, szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy, widać że chłopaki znają się na robocie. Polecam z czystym sumieniem - Świdnica |
|
|
|
|
|
|
|
Wojtec1987
Moje A8
Rocznik: 2004
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Wojtec
Jeżdzę: A8 D3
Wiek: 36 Dołączył: 14 Sie 2016 Posty: 210 Skąd: Starogard Gdański
|
Wysłany: 2019-10-18, 09:58
|
|
|
Także polecam, profesjonalne podejście do klienta, silniki i zaciski po odebraniu wyglądały jak nowe, znaleźli u mnie uszkodzoną wiązkę, diagnoza okazała się słuszna, wszystko po naprawie zaczęło działać, robią też reg. reflektorów,Led xenon, Bixenon, nastawnik ów pomp wtryskowych, Hdk i Mes, cynkowanie, chromowanie, malowanie proszkowe, Reg. Felgi Stal i Alu. POLECAM !! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|