Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

[D3 02 3.7MPI ] Problem z zapaleniem

sylwekx.X
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[D3 02 3.7MPI ] Problem z zapaleniem

Post autor: sylwekx.X » 11 sie 2019, 16:37

Witam problem polega na Tym że wjechałem autem wieczorem do garażu a gdy rano chcę auto zapalić wkładam kluczyk w stacyjkę radio się wysuwa a kontrolki ani nic nie działa na zapłon jak przekręcam zero reakcji .

Bezpieczniki wszystkie Dobre przekaźniki też już nie wiem gdzie szukać problemu światła wszystko działa radio migacze napięcie aku ma bradzo dobre .

jak by się prąd stracił tylko w stacyjce jakieś podpowiedzi mogę prosić ? z góry bardzo dziękuje za każdą podpowiedź nie sprawdzałem komputerem dopiero będę ale może ktoś z was miał też taka sytuacje że wszystko działa a przekręcasz klucz i nic zero reakcji . <bezradny>

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 11 sie 2019, 18:34

Wyciągnij i włóż po kolei wszystkie bezpieczniki, jeżeli masz podgrzewaną przednią szybę to wysuń i wsuń ponownie wtyczkę w sterowniku tuż nad akumulatorem.

sylwekx.X
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: sylwekx.X » 11 sie 2019, 19:29

a jeśli nie pomoże ? to coś jeszcze mogę zrobić ?

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 11 sie 2019, 20:33

sylwekx.X pisze:a jeśli nie pomoże ?
To wtedy pomyślimy dalej

sylwekx.X
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: sylwekx.X » 11 sie 2019, 20:52

niestety nic Już każdy sprawdzałem wypinałem wpinałem zero reakcji prąd na całym aucie jest a gdy wsadzam kluczyk do stacyjki radio się wysuwa i Tyle nic więcej nie da się zrobić po przekręceniu klucza ciemność .

Co najlepsze wyciągnąłem panel ten gdzie włącza się radio przy biegach i tam jest system Start Stop wgl wtyczki nie ma puszczonej do tego systemu jak by wgl go miało nie być ? <bezradny> już nie mam pojęcia co to mogło się stać w ciągu kilku godzin żeby auto nagle nie reagowało na nic .

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe Motostacja.pl części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl