Witam. Dziasiaj odebralem auto od mechanika po wymianach oleju (silnik,skrzynia), rozrzadu, klockow. Wsiadam do samochodu ruszam. Wszystko ok smiga. Stanalem na światłach, ruszylem troche mocniej i nagle przerazenie. Cos tam zagruchotalo pod maska, zapalila sie kontrolka akumulatora + przestalo dzialac wspomaganie... Dojechalem pod firme i nie mialem czasu zajrzec pod maske ale jestem zalamany co sie moglo stac ?
Pozdrawiam
[D3 03 4.2MPI ] Kontrolka akumulatora
-
- Forum Audi A8
-
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
A jesli to napinacz albo pasek wielorowkowy to bedzie musiala byc grana laweta czy zdolam dojechac do domu okolo 30 km ? Chociaz krecenie kółkiem bez wspomagania wymaga troche sily
[ Dodano: 2019-04-15, 22:09 ]
Dojechałem do mechanika po oględzinach stwierdził ze rozsypało się jakieś sprzęgiełkami od klimy co spowodowało zerwanie paska. Jako ze ja na mechanice się nie znam a wymienić to umiem wycieraczki np To uwierzyłem w ta wersje. Czy to jest mozliwe ze ze te sprzęgiełko mogło spowodować zerwanie paska ?
Pozdrawiam
[ Dodano: 2019-04-15, 22:09 ]
Dojechałem do mechanika po oględzinach stwierdził ze rozsypało się jakieś sprzęgiełkami od klimy co spowodowało zerwanie paska. Jako ze ja na mechanice się nie znam a wymienić to umiem wycieraczki np To uwierzyłem w ta wersje. Czy to jest mozliwe ze ze te sprzęgiełko mogło spowodować zerwanie paska ?
Pozdrawiam
-
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8