Sądziłem, że masz coś polskiegojordan233 pisze:Instalkę mam holenderską VOGELS na podzespołach LANDI.
[D3 03 4.2MPI ] plus pod maska- pomocy
Trza od razu było foty zapodać .
NIE, nie potrzebujesz plusa po zapłonie. Moduł włącza się automatycznie jak uruchamiasz silnik? Zapewne mierzy napięcie, które to wzrasta po odpaleniu silnika. Pomarańczowy, wolny kabel jest do hamulca ręcznego ...mam też tak u siebie, jak gdzieś się zatrzymujesz i nie gasisz silnika to i światła nie gasną a czasem potrzeba odrobinę prywatności
Możesz oczywiście dać manualny włącznik w kokpicie i podając masę na ów kabelek światła zgasną.
Mruganie po zamknięciu auta to zapewne oznaka kończącego się modułu, możesz kupić nowy na alledrogo za około 50 zeta.
NIE, nie potrzebujesz plusa po zapłonie. Moduł włącza się automatycznie jak uruchamiasz silnik? Zapewne mierzy napięcie, które to wzrasta po odpaleniu silnika. Pomarańczowy, wolny kabel jest do hamulca ręcznego ...mam też tak u siebie, jak gdzieś się zatrzymujesz i nie gasisz silnika to i światła nie gasną a czasem potrzeba odrobinę prywatności
Możesz oczywiście dać manualny włącznik w kokpicie i podając masę na ów kabelek światła zgasną.
Mruganie po zamknięciu auta to zapewne oznaka kończącego się modułu, możesz kupić nowy na alledrogo za około 50 zeta.
danishow pisze:Trza od razu było foty zapodać .
no kolego dzięki dzięki
Jaki konkretnie mam kupić moduł? ,możesz coś polecić konkretnego z Alledrogo?
Mam jeszcze jeden pomysł,ale uderze do ciebe na priv z tematem
Dzięki kolego,już zamówionedanishow pisze:Możesz kupić taki MODUŁ, już kilka razy kupowałem rzeczy od tego producenta i jestem zadowolony.jordan233 pisze:możesz coś polecić konkretnego z Alledrogo?
Przestestuje dopiero w połowie sierpnia bo wtedy będę w PL.
Jak będziesz miał czas to pamiętaj o sprawie z PRIV, oczywiscie szkrzyneczka piwa dla ciebie