maciejoszczak pisze:U mnie ostatnio zacząl sie pojawiac problem z zamknieciem klapy...Czasem gdy naciskam guzik...klapa rusza ale zachowuje sie tak jak by cos ja przytrzymywalo i wraca na swoje miejsce....potem nacisne jeszcze raz i zaczyna sie zamykac...choc tez jakos wolniej niz kiedys.
...Tak sobie mysle ze to ewidentna wina silniczka ,i o ile w sytuacji gdy jest problem tylko z otwieraniem to nowe odbojniki ze sprezynami wydawalyby sie pomocne, to w przypadku problemu z zamykaniem juz ten zabieg nie zda egzaminu.
MYŚL DNIA:
Chyba wezme siekiere, odrąbie całą dupe i przyspawam od syrenki...bedzie spokoj :evil:
Maciej a ako masz w dobrym stanie , ja myslalem ze mam ok ale jak ostatnio bylem w aso i sie bawili moją A8 przy wymianie cewek zapłonowych to juz po 2 godzinach wyskoczylo info o slabym ako , diagnoza - do wymiany mimo ze na MMI pokazuje ze jest w 100% naładowane , na kompie ASO pokazało 6 stopien zuzycia czyli jak to elektryk uznał złom i dlatego mam pełno błędow na vagu właśnie od słabego akumulatora, aku zamowilem i zobaczymy czy sie poprawi z klapą coś po jego wymianie , jak nie to bede dopiero potem montował te nowe odbojniki ze sprezynkami