![]() |
![]() |
![]() |
[D3 06 3.0TDI ] brak ustawien
[D3 06 3.0TDI ] brak ustawien
Witam serdecznie od niedawna jestem posiadaczem audi a8 d3 3.0tdi 2006r. i niestety mam maly problem mianowicie przy zakupie auta od razu rzucil mi sie w oczy polski jezyk fajnie super lecz problem polega na tym iz nie mam sterowania zawieszeniem, nie pokazuje parktonika itp. nie moge nawed wejsc w ukryte menu pomoze mi ktos? z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy a8 <333
Audi A8 D3 QQQuattro 3.0 TDi 233km 171kW 

Odblokować zielone menu serwisowe przy pomocy kabla i jakiegoś programu diagnostycznego i później w menu serwisowym można przywrócić brakujące elementy menu.
Ale moim zdaniem należało by wywalić to spolszczenie i wgrać oryginalny soft i później zakodować wszystko poprawnie.
Ale moim zdaniem należało by wywalić to spolszczenie i wgrać oryginalny soft i później zakodować wszystko poprawnie.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Problem leży po stronie kabla, moim zdaniemPrzemek90 pisze:Mam jeden kabel niebieski od ojca ale nie działa błąd cały czas zakupiłem drugi za 120 zł i tez nie działa ;(

inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Ja używam oryginału VCDS ale on kosztuje coś w okolicach 2kpln.Przemek90 pisze:Jakieś namiary na dobry kabel ???![]()
Tanich nie znam.
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Jest prawdopodobne, że w najbliższych dniach będę w Częstochowie. Serwisy w domu czy w biurze klienta to dla mnie nie pierwszyzna więc jakby się zgrać w czasie to z tej Częstochowy mógłbym podjechać do ciebie.Przemek90 pisze:No właśniea do ciebie tez kawal drogi ;/
Jak wcześniej omówimy zakres prac to jestem w stanie sporo zrobić u ciebie na miejscu.
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-