Witam. Komputer który sie znajduje w zegarach nie widzi przednich lewych drzwi od strony kierowcy wgl jak sa otwartę to nic się nie podswietla ani podsufitka ani poswietlenie na nogi i podswietlenie drzwi wszystkie podswietlenia do szyb działaja
Gdy odtworzę inne drzwi to odrazu mi się wyświetla które sa otwartę i wszystko jest podświetlone
Czy wie ktoś co może byc powodem ?
![]() |
![]() |
[D3 ALL ] Komputer nie widzi Drzwi
[D3 ALL ] Komputer nie widzi Drzwi
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 20:45 przez Skarpel92, łącznie zmieniany 1 raz.
A centralny zamyka Ci bez problemu? To jakby traktował że drzwi są cały czas zamknięte. Po pierwsze to trzeba sprawdzić zapisy (błędy DTC) w module komfortu, bo to co masz na wyświetlaczu między zegarami to tylko drobna informacja. Napisz jakie błędy były. Z tego co pamiętam to moduł komfortu przetwarza informacje dotyczące drzwi, oświetlenia, szyb itp.
Bądź dobry jak chleb.
Re: A8 D3 Komputer nie widzi Drzwi
Dziwne :shock: ,ja mam to samo ale w drzwiach pasażera z przodu,a błędy pokazuje z zamka centralnego.....ale działa normalnieSkarpel92 pisze:Witam. Komputer który sie znajduje w zegarach nie widzi przednich lewych drzwi od strony kierowcy wgl jak sa otwartę to nic się nie podswietla ani podsufitka ani poswietlenie na nogi i podswietlenie drzwi wszystkie podswietlenia do szyb działaja
Gdy odtworzę inne drzwi to odrazu mi się wyświetla które sa otwartę i wszystko jest podświetlone
Czy wie ktoś co może byc powodem ?