![]() |
![]() |
[D3 ALL ] TV po cyfryzacji
-
- Super Klubowicz
hmm u mnie dalej analog smiga :-)
Piękno w parze z technologią.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
-
- Super Klubowicz
już niedługo :-(monsterq pisze:Na tych ustawieniach jest dźwięk, obraz i kolor
Piękno w parze z technologią.
-
- Super Klubowicz
Do tej pory było ustawione na China i śmigało. Dziś próbowałem wszystkich ustawień i kich. Jutro poszukam.
Poza tym dziś Foss kasował mi błędy na zgaszonym silniku. Trwało to może 10 min i auto ledwo odpaliło. Aku pada po zimie?
Dojechałem do pracy podładował na 80%. Po 3 godz odpalam i jest 80% po krótkiej jeździe 100%
8-)
Poza tym dziś Foss kasował mi błędy na zgaszonym silniku. Trwało to może 10 min i auto ledwo odpaliło. Aku pada po zimie?
Dojechałem do pracy podładował na 80%. Po 3 godz odpalam i jest 80% po krótkiej jeździe 100%
8-)
jeśli aku masz dobrze zakodowany to raczej aku ale ja takie objawy miałem na nie zakodowanym aku ;p
Dziś zakodowałem aku i jak na razie mam 100% przy włączonym zapłonie i siedzeniu z muzyką w tle i włączonych nawiewach, a siedzę z 20 minut ;p
Wcześniej po 5-10 minutach odpalała się ochrona komponentu, a skala na 30%, MMi się chowało i auto już nie chciało zagadać ;p
Dziś zakodowałem aku i jak na razie mam 100% przy włączonym zapłonie i siedzeniu z muzyką w tle i włączonych nawiewach, a siedzę z 20 minut ;p
Wcześniej po 5-10 minutach odpalała się ochrona komponentu, a skala na 30%, MMi się chowało i auto już nie chciało zagadać ;p
lubuskie wprowadzilo cyfrowa telewizje jako pierwsze wojewodztwo w Polsce
wiec juz od 6 listopada 2012 r nie mam sygnalu w aucie ;(
poniewaz w mojej a8 jest tuner analogowy ...
jakby ktos cos ogarnal nie wydajac fortuny na przerobienie to fajnie bybylo zrobic takie male "how to?" jak zrobic i za pomoca czego
wiec juz od 6 listopada 2012 r nie mam sygnalu w aucie ;(
poniewaz w mojej a8 jest tuner analogowy ...
jakby ktos cos ogarnal nie wydajac fortuny na przerobienie to fajnie bybylo zrobic takie male "how to?" jak zrobic i za pomoca czego

A4 1.9TDI 140KM 300Nm -> TT 1.8T 180Km 235Nm -> S6 C5 4.2 V8 340KM 420Nm -> S6 C6 5.2 V10 435KM 540Nm -> A8 D3 4.2 V8 334KM 430Nm ( http://www.a8team.pl/a8-d3-42-v8-polift ... vt6841.htm ) -> Corvette C6 6.0 

Najprosciej doukpic cos takiego: http://allegro.pl/zestaw-dvb-t-audi-mmi ... 55910.html <<
Z tego co wiem do mmi 2g nie ma niestety fabrycznego tunera dvbt.
Z tego co wiem do mmi 2g nie ma niestety fabrycznego tunera dvbt.
No właśnie ja mam fabrycznie TV analogową i cyfrową..... w Niemczech cyfrówka to bajka ale w PL niestety nie da się tego ustawić... jak jest obraz to nie ma dźwięku a jak szukasz dźwięku to gubi obraz.shaqal pisze:Zgadza się, tylko żę w Polsce obecny jest standard mpeg4, w niemczech jest mpeg2 i tunery z mmi 2g działają bez zarzutu.PABLO200 pisze:Jest ale z MPEG 2
Analogowa niedługo zgaśnie całkiem więc trzeba ogarniać cyfrówkę na MPEG4 :-x
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-