|
Autor |
Wiadomość |
grim
Moje A8
Silnik cm3: 2.8
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Adrian
Jeżdzę: BMW e38 ;-))
Wiek: 38 Dołączył: 18 Sty 2010 Posty: 200 Skąd: Puritania
|
Wysłany: 2010-04-11, 15:31 [A8 D2] Stag 300 Plus czy Premium ? LPG ktoś ma ?
|
|
|
Witam,
Ostatnio zastanawiam się nad instalacją LPG
Zdecydowałem się na Stag 300 ale nie wiem czy Plus czy Premium
Premium odczytuje różne pierdoły z OBD Vag'a ze sterownika silnika ?
Ktoś wie czy premium będzie działać u mnie ? rocznik 95 ?
Możecie się też pochwalić swoimi instalkami... Jak wiecie co macie, a nie ile daliście za nie.
Pozdrawiam.
Tak dla rozjaśnienia:
PDF z instrukcji Staga Plus i Premium
http://www.ac.com.pl/site...instrukcja_.pdf
premium strona 6
To że wejście ODB mam to wiem... ale czytałem że nie we wszystkich Audi z Vag da się odczytać informacje z silnika potrzebne Stagówi... |
_________________ "Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg nie lubi Cię, nigdy Cię nie chciał, i prawdopodobnie Cię nienawidzi." |
|
|
|
|
|
|
|
AMSTAFF
Moje A8
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4200
Zasilanie: PB+LPG
Imię: ADAM
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 13 razy Wiek: 46 Dołączył: 16 Lis 2009 Posty: 297 Skąd: ŁÓDŹ
|
Wysłany: 2010-04-11, 15:46
|
|
|
Ja mam instalkę BRC Sequent + wtryski japońskie keihina przejechane na niej 100tyś.Do tej pory sypnął się jeden wtryskiwacz, a tak to od przeglądu do przeglądu... polecam. |
|
|
|
|
|
grim
Moje A8
|
Wysłany: 2010-04-11, 16:00
|
|
|
AMSTAFF napisał/a: | Ja mam instalkę BRC Sequent + wtryski japońskie keihina przejechane na niej 100tyś.Do tej pory sypnął się jeden wtryskiwacz, a tak to od przeglądu do przeglądu... polecam. |
A jak często odwiedzasz gazownika na regulacje tej instalki itd ? |
_________________ "Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg nie lubi Cię, nigdy Cię nie chciał, i prawdopodobnie Cię nienawidzi." |
|
|
|
|
AMSTAFF
Moje A8
Silnik cm3: 4200
Imię: ADAM
Pomógł: 13 razy Wiek: 46 Dołączył: 16 Lis 2009 Posty: 297 Skąd: ŁÓDŹ
|
Wysłany: 2010-04-11, 16:03
|
|
|
raz w roku odwiedzam.robię pełen przeglad. (dużo nie jeżdżę rocznie robie 10-12tyś) |
|
|
|
|
|
patys
Moje A8
Silnik cm3: 4.2
Imię: Patys
Jeżdzę: A8
|
Wysłany: 2010-04-11, 17:58
|
|
|
hej,
ja mam własnie taką instalkę LPG na sprzedaż (wszystko co potrzeba), elektronika STAG 300 Plus itp wszystko pod tym linkiem pod koniec stronki http://www.a8team.pl/topics32/769,30.htm
Poszukaj w necie na audi klub jaka instalke wybrac. Ja zdecydowalem sie wlasnie na taki zestaw ale jako iż sprzedaję swoje auto nie ma sensu tego montować a wszystko jest nowe na gwarancji i na pewno komuś sie przyda
Pozdrawiam |
|
|
grim
Moje A8
|
Wysłany: 2010-04-11, 20:40
|
|
|
patys napisał/a: | hej,
ja mam własnie taką instalkę LPG na sprzedaż (wszystko co potrzeba), elektronika STAG 300 Plus itp wszystko pod tym linkiem pod koniec stronki http://www.a8team.pl/topics32/769,30.htm
Poszukaj w necie na audi klub jaka instalke wybrac. Ja zdecydowalem sie wlasnie na taki zestaw ale jako iż sprzedaję swoje auto nie ma sensu tego montować a wszystko jest nowe na gwarancji i na pewno komuś sie przyda
Pozdrawiam |
Jak na razie szukam informacji czy to będzie działać czy nie... ten cały premium
Nigdzie nie jest to jasno określone... |
|
|
|
|
|
|
|
jajopn
Użytkownik
Silnik cm3: 4.2
Imię: Maciej
|
Wysłany: 2010-04-13, 18:23
|
|
|
grim napisał/a: | patys napisał/a: | hej,
Pozdrawiam |
Jak na razie szukam informacji czy to będzie działać czy nie... ten cały premium
Nigdzie nie jest to jasno określone... |
Parę dni temu rozmawiałem ze znajomym gazownikiem na temat staga premium , powiedział że do A8 szkoda pakować Premium bo i tak do końca się go nie wykorzysta.O więcej szczegółów nie pytałem |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|