Witam. Czy ktoś z państwa posiada Etke? Potrzebowałbym numer części moduł/sterownik czy coś takiego kolumny kierowniczej który steruje całą kierownicą czyli łopatki do zmiany biegów i radio, telefon. Chyba się spalił ponieważ kierownica nagle przestała działać, ale klakson jest. Chodzi o samochód Audi TT 8J 3.2 Quattro 2007 rok, jeżeli jest potrzebny to mogę podać nr. vin. W serwisie audi wołają za niego 880zł, a na allegro po 200zł, tylko że serwis nie chce mi podać numeru części, a dzwoniłem do faceta z allegro który sprzedaje ten moduł to powiedział że są 2 rodzaje. Temat dałem do diagnostyka vag ponieważ chciałem jeszcze zapytać czy jeśli kupiłbym ten kabelek http://interfejsvag.blog....3-gwarancja-2/#
To czy dałbym radę samemu zakodować taki moduł/sterownik i jeżeli tak to jak to zrobić. Proszę o szybką pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum