Autor |
Wiadomość |
stillbadboy
Moje A8
Rocznik: 1995
Silnik cm3: 3.7
Skrzynia: automat
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Kamil
Jeżdzę: A8 D2
Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 25 Cze 2014 Posty: 254 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 2016-01-21, 15:30
|
|
|
hehe swiete slowa, niech kleka do berla Apophisa !
kurka pewnie, wyrychtuje dużą walizkę i śmigamy, tylko pytanie zasadnicze :
MASZ GRABKI ?
tam dolary sie przy kraweznikach grabie podobno i to zaraz jak z tupolewa wysiadziemy
a tak serio to tez nie przepadam za ksiezmi, ale np duzo rozmawialem z Ojcem Dominikaninem a nawet u spowiedzi bylem u niego pierwszy raz od 5lat, i powiem Ci to sa inni ludzie, ksieza niestety ale sa oderwani od rzeczywistosci zamknieci w plebani zyjac w przepychu ( oczywiscie nie generalizuje ) ale nie wnikajmy w aspekty wiary
u mnie wyglada to tak ze wesele Slub ma byc bo :
Moja Narzeczona ma brata kawalera i sie na wesele nie zanosi, ma tez starsza siostre ktora wziela tylko cywila no i czuc ze marzy sie rodzinie wesele z prawdziwego zdazenia.
U mnie to samo Ojciec na weselu brata nie byl bo nie mogl wiec bedzie na moim,
w gruncie rzeczy bardzo fajnie zobaczyc caaaala rodzine, razem napic na poprawinach , pozniej to tylko spotkania na stypach
wszystko ma swoje plusy minusy tez mnie ten przepych i rozmach wkurwia ale cza toprzyjac z pokora i napierdolic pałe dzien po Slubie,
stres pewnie bedzie wszak to nasz pierwszy slub |
_________________ "Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali" |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-01-21, 15:35
|
|
|
Kamil grabki podpieprze sasiadce te od lisci z jesieni
Walizeczke tylko jakąs taka z DMC 120kg bo mi sie przytyło
stillbadboy napisał/a: | a tak serio to tez nie przepadam za ksiezmi, ale np duzo rozmawialem z Ojcem Dominikaninem a nawet u spowiedzi bylem u niego pierwszy raz od 5lat, i powiem Ci to sa inni ludzie, ksieza niestety ale sa oderwani od rzeczywistosci zamknieci w plebani zyjac w przepychu ( oczywiscie nie generalizuje ) ale nie wnikajmy w aspekty wiary
u mnie wyglada to tak ze wesele Slub ma byc bo :
Moja Narzeczona ma brata kawalera i sie na wesele nie zanosi, ma tez starsza siostre ktora wziela tylko cywila no i czuc ze marzy sie rodzinie wesele z prawdziwego zdazenia.
U mnie to samo Ojciec na weselu brata nie byl bo nie mogl wiec bedzie na moim,
w gruncie rzeczy bardzo fajnie zobaczyc caaaala rodzine, razem napic na poprawinach , pozniej to tylko spotkania na stypach
wszystko ma swoje plusy minusy tez mnie ten przepych i rozmach wkurwia ale cza toprzyjac z pokora i napierdolic pałe dzien po Slubie,
stres pewnie bedzie wszak to nasz pierwszy slub |
Ja to czytam i nie wiem o co chodzi poza tym żeś jednak wierzacy czego u mnie próżno szukac i własnie po rozmowach ze znajomymi "ojcami" zdecydowanie sie o tym przekonałem że jestem JEDYNY
Wczoraj oglądałem chyba na fokus tv kolejna cześc o Borgias więc tym bardziej mnie ciekawi jak to sie wszystko jeszcze kupy trzyma.
Aj...ja dzis raczej z Mackiem(kosmy) nie wytrzeźwielismy do końca |
|
|
|
|
|
|
|
stillbadboy
Moje A8
Rocznik: 1995
Silnik cm3: 3.7
Skrzynia: automat
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Kamil
Jeżdzę: A8 D2
Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 25 Cze 2014 Posty: 254 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 2016-01-21, 15:59
|
|
|
tylko pamietaj grabie z gestymi zębami coby żadnej stówki nie pominąć:D
nie no tez jestem antykler, z ojcem mi sie dobrze gadalo bo nauki rpzedmalzenskie trzebabylo przejsc (kwit potrzebny ) wiec zamiast nauk u klechow wybralismy tewklasztorze, akurat przez 3dni prowadzil je ojciec ( z 38lat ) ktory jest mediatorem rozwodowym, zdziwilem sie ile moze wiedziec o zyciu z kobieta i malzenstwie gosc ktory jedzie na recznym ( oficjalnie) , takze gadalem z nim na Ty, pytalem, wogole jak nie spowiedz
a co do wiary, nie ganiam co nie dziele do kosciola, oddzielam wiare od instytucji kosciola . Wiecej o tym nie mowmy bo kazdy ma swoje poglady nie che kogos zdenerwowac:)
Jak tesciowka zrobi grochowke to nie ma mocnych, mam nadzieje że rzopy nie rozedrze na silowni
[ Dodano: 2016-01-21, 16:00 ]
co to ten Borgias ? |
_________________ "Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali" |
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-01-21, 16:14
|
|
|
Rodrigo Borgia-poczytaj sobie w necie,historii-kwintesencja prawdy o miejscu w którym bedziesz przysięgał |
|
|
|
|
|
|
|
Preston81
Moje A8
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic FBG
Zasilanie: PB
Imię: Maciej
Jeżdzę: S8D2 AQH
Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 14 Wrz 2011 Posty: 1805 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2016-01-23, 09:38
|
|
|
no więc wczoraj w robocie dałem z siebie 200% bdb się zapowiadało , po pracy umówiłem się do fryzjera tam tez drogę przeciał mi czarny kot lecz nie do konca taki czarny bo miał białe skarpetki , ulżyło mi z deka i pojechałem dalej , prawie zasnąłem siedząc u fryzjerki bo zasuwałem 11 godzin... postanowiłem wlecieć jeszcze do sklepu i wrócić do domu autostradą , no i jadąc normalnie przepisowo dostałem z kamienia w moją nową szybe czołową , chcąc nie chcąc jest ślad odprysk wielkości główki szpilki ale jest! zmarnował mnie ten przypadek całkowicie do tego kamera nie była włączona więc nie mam nagrania nr blach auta z którego to wyskoczyło.... jestem lekko wkurwiony ... i z tego c widze taki odprysk jest za mały by go usunąć ... sama świadomość że on tam jest doprowadza mnie do szału!! |
_________________ bądź sobą, wariatów też lubią |
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-01-23, 11:51
|
|
|
Jak by był cały czarny to byc miał szczescie a tak niestety...
A ja wczoraj pojechałem do znajomych,było mroźno ale sucho,wracając ok 2 była szklanka. Szosa to max 60,autostrada w porywach 100 a na serpentynach przy domu to juz miałem w d..e i jechałem normalnie po białej drodze
A dzis mnie z koja zwalił ból głowy i pewnie przespie ten dzień. |
|
|
|
|
|
|
|
mthw
Użytkownik
Rocznik: 2006
Silnik cm3: 2,5
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Maciek
Jeżdzę: BMW 325i E90
|
Wysłany: 2016-01-28, 18:05
|
|
|
Dzien minal dosyc fajnie. Wpadlem do Was Panowie na forum bo chcialem oglosic sie z (...) ale nie moge w dziale 'Sprzedam' pisac postów. Takze dzien troche sie skomplikowal...
...................
No niestety kolego na reklame sobie trza tu zasłużyć |
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-01-28, 18:18
|
|
|
Mi dzień mija pod znakiem lekkiej migreny...znowu... |
|
|
|
|
|
|
|
mthw
Użytkownik
Rocznik: 2006
Silnik cm3: 2,5
Imię: Maciek
Jeżdzę: BMW 325i E90
|
Wysłany: 2016-01-28, 18:23
|
|
|
A jakie są warunki? To troche głupie, nie uważasz?
Po 1. przychodzi sobie fan na forum, zaczyna przygode, bo chcial oglosic sie z felgami, ale lipa, bo są jakieś dziwne zasady
Po 2. nie tylko ja na tym trace, bo mam unikalne felgi niedostepne w Europie, ktore sa poszukiwane, a Ty nie dajesz mozliwosci rozglosu. Moze Twoj kolega szuka tych felg? |
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-01-28, 18:26
|
|
|
mthw, Sorki ale nie jest to darmowa giełda by se byle kto ogłaszał-tu albo zasłuzysz 50postami na koncie albo chociaż skłądke klubowa uiścisz-a co do super felg to my sobie znajdujemy to co chcemy nawet w argentynie jak trzeba |
|
|
|
|
|
|
|
tutenhamon
Moje A8
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4,2
Skrzynia: tiptronik f1 GQF
Imię: Artur
Jeżdzę: A8 D3 BFM
Pomógł: 26 razy Wiek: 55 Dołączył: 19 Maj 2009 Posty: 1135 Skąd: Choszczno
|
Wysłany: 2016-01-29, 08:56
|
|
|
Dokładnie ! nam jakoś te zasady odpowiadają.
Wczorajszy dzień minął pod znakiem smutku I zadumy właśnie pożegnaliśmy niedoszłego zięcia |
|
|
|
|
drago_o
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3936
Zasilanie: ON
Imię: Karol
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 184 razy Wiek: 34 Dołączył: 17 Gru 2013 Posty: 6725 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2016-01-29, 09:06
|
|
|
Oczywiście... O ile zakup kontrolowany powinien być dla każdego (bo właśnie tu zaczyna się przygoda fana z A8) to giełda już powinna być tylko dla użytkowników.
A ja organizuje drugie wesele... tym razem dla brata - dzisiaj spotkanie z DJ'em w niedziele z barmanami a sale już załatwiłem wczoraj |
_________________ Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-01-29, 12:51
|
|
|
Cytat: | Wczorajszy dzień minął pod znakiem smutku I zadumy właśnie pożegnaliśmy niedoszłego zięcia
|
A co sie stało bo zabrzmiało to dośc jednoznacznie..? |
|
|
|
|
drago_o
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3936
Zasilanie: ON
Imię: Karol
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 184 razy Wiek: 34 Dołączył: 17 Gru 2013 Posty: 6725 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-01-29, 13:38
|
|
|
Ja mam dziś w planach Tv i trza kupić mleko i wode do kawiarki To bedzie okazja do 2kilometrowej przejażdzki |
|
|
|
|
|