Dzisiaj wybraliśmy się na zbieżność naszym Audiczkiem ) ku naszemu zaskoczeniu w jednej firmie "Wieliczko"-Syców nie podjęli się ustawiania geometrii, nie zrezygnowaliśmy jednak i pojechaliśmy do firmy "KOSIK" do Bralina, z czystym sumieniem mogę polecić te firmę , geometria jest ustawiana komputerowo , super sprzęt mają ogółem wcześniej nie byłem na takiej zbieżności ustawili nam przód i tył za 100zł
a tutaj niestety się nie podjęli panowie roboty ze względu na zbyt niskie zawieszenie bo ich podnośniczek na szynach wbudowany w ten duży podnośnik nie był w stanie unieść samochodu tak wysoko aby podłożyć talerzyki pod koła skończyło się na stresowym wjechaniu na podjazdy ledwo co (zderzak ledwo co z trudem wślizgnął się na nie) no i progi z pol centa od zahaczenia przy wjeździe jak i zjeździe z podnośnika.
jak ktoś ma niskie zawieszenie polecamy zdecydowanie "KOSIKA"
do porównania geometria przodu u Wieliczki-80zł
przód i tył profesjonalnie u Kosika-100zł więc warto.
Teraz już mamy sprawdzone miejsce w którym razem z synem wiemy że można oddać tam każdy samochód.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum