Loobelski spoty
-
- Forum Audi A8
Z uwagi na fakt, że samych A ósemek nigdy się nie uświadczy na spociku to proponuję integrację z innymi władcami pierścieni którzy regularnie się spotykają i mają większe tradycje:
Zapraszamy na spociki -Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 20.11.2016r godz.17.00 - Tarasy Zamkowe - Poziom -3 - Sektor B31 - Lubelskie - Audi A4 Klub Polska
i aura jesienno - zimowa im nigdy nie straszna
Zapraszamy na spociki -Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 20.11.2016r godz.17.00 - Tarasy Zamkowe - Poziom -3 - Sektor B31 - Lubelskie - Audi A4 Klub Polska
i aura jesienno - zimowa im nigdy nie straszna
JIMM, Z przykrością stwierdzę że w przypadku A6 było podobnie nie będę się żalił ale zostałem wystawiony bo najpierw wszystko super fajnie a jak czekałem na miejscu na Spota to żenujące sms trochę nie na miejscu.
Może uda się coś zgadać do kupy by coś zrobić i się zmobilizować. Można by było taką integrację regionalną zrobić w formie ogniska ale to już kwestia ustaleń.
Może uda się coś zgadać do kupy by coś zrobić i się zmobilizować. Można by było taką integrację regionalną zrobić w formie ogniska ale to już kwestia ustaleń.
Brak zgrania u Nas w regionie. Chociaż jestem na tym forum gościem bo posiadam A6 to w przypadku szóstek wcale sytuacja nie wygląda lepiej, każdy obiecuje przyjadę będę napewno lecisz na Spot a tam lipa nikogo nie ma. Może warto by było żeby każdy się bardziej zaangażował by coś doszło do skutku
Niedziela bądź sobota to taki czas że można by było choć trochę czasu wygospodarować raczej nikt nie gryzie i nikt z nikim nie ma jakiś zatargów z tego co zauważyłem więc nic nikogo nie blokuje by przyjechać.
Niedziela bądź sobota to taki czas że można by było choć trochę czasu wygospodarować raczej nikt nie gryzie i nikt z nikim nie ma jakiś zatargów z tego co zauważyłem więc nic nikogo nie blokuje by przyjechać.