części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Kujawsko-Pomorskie??

shaqal
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: shaqal » 01 maja 2012, 00:46

Jak byłoby coś w Grudziądzu to też mógłbym podjechać, dziś wróciłem z Gdańska i jestem do niedzieli.

Danio1983
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Danio1983 » 03 lip 2013, 01:39

okolice Torunia, Grudziądza po 15- 16 powinienem śmigać już na stałe.
Do tego czasu rozjazdy wyjazdy.
Z chęcią można by coś zorganizować na całą PL.
Mam znajomego organizującego zloty dla BMW w Toruniu i całkiem ładnie mu to wychodzi.

Co wy na to ?

Motostacja

Post autor: Motostacja » 03 lip 2013, 18:32

Ja jestem chetny jak zawsze na takie meetingi , kolego Danio1983, jestes z torunia ?

Picuch
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Picuch » 20 wrz 2013, 17:38

ktoś coś jakiś spot w przyszłym miesiącu?

lothar19
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: lothar19 » 09 lis 2013, 22:56

Witam Panowie jest ktoś chętny na jakiś spocik w Grudziądzu ?

Awatar użytkownika
jacek
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: jacek » 09 lis 2013, 23:15

W przyszłym miesiącu chętnie się skuszę na jakiś meeting w Toruniu i okolicach :-D
Ostatnio zmieniony 10 lis 2013, 21:21 przez jacek, łącznie zmieniany 1 raz.

pb41ns
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: pb41ns » 10 lis 2013, 18:40

gdzie i kiedy, może się skusze
Doceniaj co masz..., walcz o co pragniesz....

sajmon70
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: sajmon70 » 26 sty 2015, 12:11

Czy ktoś z kujawsko- pomorskiego będzie w Toruniu 6,7,8- luty?
Audi S8 D2 manual

Motostacja

Post autor: Motostacja » 26 sty 2015, 15:17

ja moge :D

Bugalon
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Bugalon » 07 lut 2015, 19:26

ja bym przyjechal ale zona akurat ma szkole i musze sie dzieckiem zajac :)
Pozdrawiam Bugi

"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"

Awatar użytkownika
Piter008
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Piter008 » 01 mar 2015, 21:52

Ktoś w następną sobotę wybiera się na illegal night włocławek? Więcej o wydarzeniu .
"No Quattro? No chance."

sebucha8d2
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: sebucha8d2 » 07 paź 2015, 19:43

Witam też się piszę na taki spocie co prawda w Pl dopiero będę w listopadzie ale jak coś dajcie znać co i jak może uda się spotkać <jezyk2>

Awatar użytkownika
Vito A6
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Vito A6 » 28 paź 2015, 19:21

Witam Klubowiczów A8.Jestem Witek,lat 39,posiadacz Audi A6,Klubowicz A6 oczywiście i ATK Kujawsko Pomorskie.Zawitałem tu aby zaproponować Klubowi A8 Spot Reaktywacyjny na terenie Włocławka w dość późnym terminie...6 Grudnia 2015,po to,by wiadomość ta dotarła do wszystkich,by odnowiły się do tego czasu relacje,by forumowicze nabrali chęci do dyskusji.Myślę że obecność innych Klubów Audi w tym Audi A8 dała by jakiegoś kopa i coś by w końcu ruszyło w tym naszym Włocławku.
Zatem Koleżanki i Koledzy.....6 Grudnia 2015 odpalmy swoje cacunia,te na glebie i te klasyczne,zacne wiekiem i całkiem nowe....i spotkajmy się we Włocławku.
Wszelkie informacje o Spocie będą dodawane na http://www.atk.pun.pl/forums.php.Pozdrawiam.

Miejsce spotkania - Marina Włocławek.
Współrzędne GPS miejsca spotkania -52.664278, 19.062844
[center]Obrazek[/center]

[center]Obrazek
https://youtu.be/Oohe7mi-ZrI[/center]

[ Dodano: 2015-10-28, 19:21 ]
[center]Obrazek Obrazek[/center]

[center]Cześć Audimaniacy.

Sprawy organizacyjne dobiegły końca,więc teraz mogę wam przedstawić sprawy i program Spotu.

Jak zapewne wiecie 6-go Grudnia są Mikołajki,czas prezentów i dobrych uczynków.I ja chciałem pójść tą drogą z waszą pomocą.Bardzo chciałem aby na spocie pojawił się Autokar Ambulans z mobilnym punktem poboru krwi z punktu Krwiodawstwa w Bydgoszczy (Włocławek nie dysponuje takim sprzętem)

Obrazek[/center][center]Obrazek

Rozmowy z PCK trwały prawie tydzień,w ciągu którego oczekiwałem na odpowiedz,i właśnie dziś ją otrzymałem.Udział Ambulansu niestety ale nie będzie możliwy gdyż warunkiem udziału Ambulansu jest zapewnienie z mojej strony że minimum 30 osób oddało by krew,a ja niestety nie jestem w stanie zagwarantować tej instytucji że tak właśnie będzie.Inną sprawą było by to gdyby organizowany był zlot a nie spotkanie,na zlocie można wcześniej przygotować listę osób które tą krew mogły by oddać i była by gwarancja że tak będzie i co za tym idzie Ambulans stawiłby się na 100%.Dla tego pomysł oddania krwi dla potrzebujących zostanie zrealizowany w innym terminie,przy okazji organizacji czegoś większego.Cóż,nie tym razem to innym.
Ambulans będzie brał udział w zorganizowanej akcji poboru krwi 3-go Grudnia we Włocławku,zatem osoby chcące wspomóc potrzebujących będą mogły indywidualnie oddać krew.PCK przysłało mi pismo w którym wyrażono chęć współpracy z Klubem w innych organizowanych przez PCK imprezach.

Obrazek[/center]

[center]Obrazek[/center]

Dom dziecka MALUCH we Włocławku.
Wystosowałem zapytanie do Dyrekcji placówki czy my jako społeczność Klubowa możemy wesprzeć maluchy w ten szczególny dzień odrobiną słodyczy które zakupione by były ze zbiórki przeprowadzonej na spocie.Myślę że na ten cel nikt z nas nie pożałowałby kilku złotych sprawiając tym samym słodki uśmiech na buziach małych dzieci.Odpowiedz była jednoznaczna,Pani Dyrektor wyraziła zgodę i pełną aprobatę pomysłu.Zatem moi drodzy,bez względu na to ile nas będzie cztery czy czterdzieści osób,sprawmy dzieciakom słodki upominek a sobie satysfakcję z dobrego uczynku.

Program spotu.

Godzina 11:00
Wszystkie auta na miejscu,przywitanie,zbiórka grosików na słodycze dla dzieci (co łaska,rozliczenie z zakupów dla dzieci na koniec spotkania).

Potem.....
Kawunia w Cafe Marina,dalsze ploty,spacer promenadą,oglądanie Autek i chwalenie się tym co pod machą,wspólne zdjęcia do relacji ze spotu ;-)

Godzina 13:30
Delegacja Klubowa-wyjazd do Domu dziecka na Zazamczu w celu przekazania słodkich upominków.

Potem.....
Dalsze ploty,znów kawunia (może być z prądem),na koniec parada aut przez Włocławek na plac parkingowy przy hali Mistrzów.

Zakończenie.....

Na zakończenie Wielkie podziękowania dla kolegi Dariusza nick darek69,za nieocenioną pomoc i roznoszenie po terenie Włocławka ulotek informacyjnych.
Darku,dziękuję bardzo.

Motostacja

Post autor: Motostacja » 28 paź 2015, 19:55

Jeśli będe w Toruniu to podjade <okok>

Awatar użytkownika
Vito A6
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Vito A6 » 28 paź 2015, 20:04

raftor,zapraszamy <okok>

ODPOWIEDZ

Wróć do „kujawsko-pomorskie”