Spot Włocławek
- pioter
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1998
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Piotr
Spot Włocławek
Mieliśmy dzisiaj maleńki spot , ja i daro72 . Spotkaliśmy się na tamie we Włocławku . Nieoczekiwanym gościem był pan w audi a6 : T. Rydzyk ale nie chciał się do nas przyłączyć i pomalutku pojechał dalej , a szkoda bo daro miał chyba chęć zrobić sobie z nim zdjęcie .
ex : A8 D2 95r 4.2
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
Jak najbardziej bym zrobił sobie z nim zdjęcie. Bo po takim zdjęciu to myślę, że w wyborach mógł bym zostać prezydentem i poparcie wśród tercjanek 100%. No i może mógł bym przeżyć lot Tupolewem. Za same odbitki zbił bym majątek w kościołach. Mandatów żadnych choć w paru miejscach niewiele brakowało. No i miałem sparing z Porche carrera. I powiem szczerze, że gostek był mocno zaskoczony bo na dwóch kilometrach nie mógł za bardzo mnie zostawić, ale podróż bez większych przygód. Spocik może i krótki ale zawsze miło było poznać osobiście kolegę z forum i porozmawiać na temat naszych utrapień.
Pozdro.
Pozdro.
Dążenie do doskonałości.
- djdemon_pl
- Forum Audi A8
Skoro mówimy o Włocławku, to może moglibyśmy się spotkać w piątek 25 czerwca (?) Akurat tak się składa, że tego dnia - wieczorem będę grał w Klubie Bravo, ale przed imprezą chętnie przejechałbym w kolumnie Audi A8 ulicami miasta :-D i poznał kolegów z forum... Na chwilę moglibyście również zawitać do klubu na coś niekoniecznie alkoholowego...
"Wierny Ideałom"
Było: A8 4.2 '95, A8 4.2 D2 FL '99,
Jest: A8 4.2 D3 FL '05
Było: A8 4.2 '95, A8 4.2 D2 FL '99,
Jest: A8 4.2 D3 FL '05
Niestety 25.06 pracuję 24hdjdemon_pl pisze:może moglibyśmy się spotkać w piątek 25 czerwca (?)
Ale cieszę się, że jest wola spotkania, prędzej czy później znajdziemy optymalny dla wszystkich zainteresowanych termin.
Bez względu na powody takiej decyzji - szacunpioter pisze:Ja jeszcze ani razu nie próbowałem żadnych % pod jakąkolwiek postacią.
Ja z kolei lubię się uraczyć tym i owym
Ja uważam, że wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem. Nigdy nie wypieram się, że w ogóle nie wypiję ale będąc kierowcą na co dzień nie bardzo mam na to czas i chęci.artekk pisze:pioter napisał/a:
Ja jeszcze ani razu nie próbowałem żadnych % pod jakąkolwiek postacią.
Bez względu na powody takiej decyzji - szacun
Ja z kolei lubię się uraczyć tym i owym
Dążenie do doskonałości.
pioter pisze:Mimo że stuknęła mi 40stka w lutym trzymam się z tym że nigdy nie spróbuje , jedyny problem że koledzy wiedzą po kogo zadzwonić jak trzeba kierowcy a ono nie mogą . Było kilku co się naśmiewali ze mnie że nie piję ale po paru latach już im przeszło.
Ja po prostu szanuję kogoś wybory bo każdy ma prawo do swoich poglądów i wyborów.
A ciebie podziwiam z twoim postanowieniem. Ja też mam z tym często problem bo muszę pracować jako kierowca. A sama jazda sprawia mi przyjemność. Więc nie mam bardzo parcia na napoje wysokoprocentowe.
Dążenie do doskonałości.