[Łódzkie] spot łódzkie?
-
- Super Klubowicz
Marcin, email o spocie wysłałem w czwartek kolo 23. Pewnie dopiero przeczytałes tak późno. Domyslam sie ze to Ty do mnie wczoraj dzwoniłes, ale o tej porze dziecku do snu czytałem, a pozniej juz nie oddzwaniałem.Marcin1981 pisze:coś nie hallo bo dostałem maila o 20.21 że spot o 17.00
Ale jak by co to mam Twoj numer na przyszłość
Paweł to zakładaj tam temat i kieruj ich tutaj. Ja nie mam czasu na fejs-zbukapawelec pisze: Chłopaki ...a może by jakoś napisać na Facebook "kto z Łodzi lub okolic" bo coś wydaje mi się ze tam ludzi jest więcej bo nie raz w komentarzach odsyłam na forum to nie znają
Oststnio ze dwa razy widziałem ze ktoś szukał pomocy i Łódzkie blachy
Pisałem chyba do 8miu osób, których tu znam, niestety nikomu nie pasowało...tak więc musimy ustalić kolejny weekend....
to nie jest zwykły napęd...to
Dobra Panowie...aby kazdy miał czas pomyślec, poukladać zajęcia, plany itp.....proponuję termin spotkania na sobotę 03.11.
Jest to co prawda "weekend zaduszny" po 1szym listopada, ale sądze, że właśnie wtedy większość powinna być dostępna po południu.
Z oficjalnych źródeł wiem, ze Paweł bedzie w PL , Łukasz jest na miejscu, ja też.
Pytam...co z resztą???
Jest to co prawda "weekend zaduszny" po 1szym listopada, ale sądze, że właśnie wtedy większość powinna być dostępna po południu.
Z oficjalnych źródeł wiem, ze Paweł bedzie w PL , Łukasz jest na miejscu, ja też.
Pytam...co z resztą???
to nie jest zwykły napęd...to
-
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
- pawelec
- Forum Audi A8
Zgadza się tam jak ktoś nie wie to błądzi a na dodatek na Fabrycznym nie ma zasięgu w tel... w Sukcesji na 3 piętrze tez jest ciepło i sucho.
Zrobię wydarzenie na fb bo wczoraj zapytałem "kto z Łodzi i okolic" to już 3-4 osoby się przedstawiły... może uda się coś skręcić
To 15.00 pod KFC a np 15.45-16.00 mini przejazd do Sukcesji????
Zrobię wydarzenie na fb bo wczoraj zapytałem "kto z Łodzi i okolic" to już 3-4 osoby się przedstawiły... może uda się coś skręcić
To 15.00 pod KFC a np 15.45-16.00 mini przejazd do Sukcesji????