A jednak mi się trochę przedłuży i nie wyrobię się w tych godzinach w tą niedzielę. Może następnym razem... (w lutym oczywiście)FOSS pisze:18:30-19:00 to pewnie jeszcze będziemy ale pewnikiem będzie już po wyścigu noi możemy się przenieść w inną miejscówkę...eXecutorR pisze:Ja dopiero ok. 18:30-19:00 mógłbym wpaść, ale nie wiem, czy jeszcze będziecie :-?
ale telefon do mnie masz więc gdybyś chciał mimo wszystko dołączyć to dzwoń - powiem czy jesteśmy i gdzie dokładnie jeśli z Imoli już wyjedziemy.
*** Spoty Warszawa*** - ogólny
Czyli rozumiem, że dziś godz. 16 aktualne. Postaram się dotrzeć o ile nie zamarznę po drodze. Nie bardzo mi się chce nos z domu wyściubiać. Choć dziś pół dnia prawie przesiedziałem w niuńce i bawiłem się vagiem. W końcu to nowa zabawka i trzeba było ją przetestować. I co mnie zdziwiło błędów jak na lekarstwo. Ale zabawa była przednia. Nawet nie myślałem, że takie rzeczy można z tym ustrojstwem zrobić.
Pozdro.
Pozdro.
Dążenie do doskonałości.
Si senor, odwilż w pełni.maciu pisze:odtajaliście już? 8-)
Już szykuję furki na wiosenne słońce :-P
A skoro cieplej się zrobiło to można by się spotkać...
co wy na to koledzy :?:
jakieś propozycje terminu :?:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Jak u Wielkiego Manitou załatwisz słońce i minimum +5 st.C to ja chętnie się pojawię :lol:saab pisze:Panowie może niedziela 2010.03.21, pierwszy dzień wiosny, może jakieś spotkanko? sa chętni?
eeejjj Daro...daro72 pisze:Troszkę zdrówko nie dopisuję ale jak coś to dam znać w sobotę wieczorem.
w piątek odpowiednim specyfikiem znieczulasz chorobę...
w sobotę odchorowujesz znieczulenie...
a w niedzielę po takim odchorowaniu czujesz się jak młody bóg
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Spoko załatwione +10 i słoneczko.FOSS pisze:Jak u Wielkiego Manitou załatwisz słońce i minimum +5 st.C to ja chętnie się pojawię :lol:saab pisze:Panowie może niedziela 2010.03.21, pierwszy dzień wiosny, może jakieś spotkanko? sa chętni?
eeejjj Daro...daro72 pisze:Troszkę zdrówko nie dopisuję ale jak coś to dam znać w sobotę wieczorem.
w piątek odpowiednim specyfikiem znieczulasz chorobę...
w sobotę odchorowujesz znieczulenie...
a w niedzielę po takim odchorowaniu czujesz się jak młody bóg
Ja na 99% jestem za
Fajnie by było jak by ktoś z 2,5 w manualu tez przyjechał
pozdro
ps. jak bedzie coś wiadomo to pisać na salaj@vp.pl :lol:
Fajnie by było jak by ktoś z 2,5 w manualu tez przyjechał
pozdro
ps. jak bedzie coś wiadomo to pisać na salaj@vp.pl :lol:
Ej Marcin, Ty to jednak jesteś gość...saab pisze:Spoko załatwione +10 i słoneczko.FOSS pisze:Jak u Wielkiego Manitou załatwisz słońce i minimum +5 st.C to ja chętnie się pojawię :lol:saab pisze:Panowie może niedziela 2010.03.21, pierwszy dzień wiosny, może jakieś spotkanko? sa chętni?
oglądałem pogodę i rzeczywiście to zrobiłeś
Twoja pewność tak mnie przekonała, że dzisiaj na eSę wrzuciłem już letnie "obuwie"...
uffff... twardo jakoś się zrobiło na tych naszych "równych jak stół' drogach :shock:
Rozumiem, że miejsce i godzina pozostaje ta sama co zwykle czyli:
Piaseczno, tor kartingowy IMOLA, godz. 16:00
Ktoś jeszcze do nas dołączy :?:
Zapraszamy 8-)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem