*** Spoty Warszawa*** - ogólny
Ja dziś niestety odpadam. Żonka zbiera mnie do słoneczka. Nie mam dziś ręki do prowadzenia więc jestem zdany na jej łaskę i nie łaskę.
Dzięki FOSS, za info o spocie co do tego jesteś nie zastąpiony. Troszkę obniżyłem swoją obecność na naszych spotach. Ale wkrótce postaram się to nadrobić.
Dzięki FOSS, za info o spocie co do tego jesteś nie zastąpiony. Troszkę obniżyłem swoją obecność na naszych spotach. Ale wkrótce postaram się to nadrobić.
Dążenie do doskonałości.
Dzięki FOSS ja bardzo chętny jestem na takie spoty tylko nie terazFOSS pisze:
Jak się uda to zapraszamy chociaż jak frekwencja bedzie taka jak widać po powyższych postach to pewnie postoimy z godzinkę i potem przeniesiemy się w inne miejsce... prawdopodobnie będzie to Cargo ale zawsze na tzw. poczekaniu możemy wymyśleć coś innego ;-)
Wyjeżdżam w środę i mam w związku z tym masę roboty.
Ale ja się piszę i na małe ściganko gokartami i duże na Cargo ;-)
Swego czasu ścigałem się tam motocyklami. Odezwę się po wyjeździe to się umówimy.
Pozdrawiam.
Zbyszek
Zbyszek
nanek pisze:dobra kto dzisiaj będzie...??? ja troche wczoraj zachlałem ale przyszła małżonka będzie prowadziła tak więc będę obecny godzina??? wiem że była 16:30 ale może równo na 16????
No to ladnie koledzy spędzacie soboty :lol:daro72 pisze:Ja dziś niestety odpadam. Żonka zbiera mnie do słoneczka. Nie mam dziś ręki do prowadzenia więc jestem zdany na jej łaskę i nie łaskę.
SJake także wczoraj zabalował i to do tego stopnia że dzisiaj nie wsiada za kółko więc go jednak nie będzie
Kolego nanek Ty masz do nas kawałek drogi więc przemyśl czy chcesz podjechać bo na chwilę obecną to jest nas tylko dwóch...
ja i tak będę bo do kilku osób wysłałem info na PW... czuję się do tego zobowiązany bo zawsze może podjechać ktoś kto jednak nie wpisał swojej obecności tu w temacie.
Co do godziny to ja będę nie wcześniej niż 16:30 bo do 16:00 ogladam wyścigi F1 ;-)
No proszę... więc jednak będzie nas więcej :lol:lukasard pisze:Jestem tu nowy to zajade swoim ,,gratem'' jeszcze kumpel swojom audiczkom TT podjedzie :-P
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
np. w Łodzi jeśli się przyjrzeć jest chyba kilkanaście osób/posiadaczy A8/S8 ale o spocie tylko jakieś nieśmiałe wzmianki były i nic... czyżby sami internetowcy
Foss co sie dziwisz ...przeciez połowa klubowiczów pewnie spedza czas w domku a ich audiczki w warsztatach..... pewnie wielu tu zagląda jak im sie coś zepsuje i szukają pomocy i nie dla towarzystwa.... kupują tanie zlomy i szukają tu pomocy.
Foss co sie dziwisz ...przeciez połowa klubowiczów pewnie spedza czas w domku a ich audiczki w warsztatach..... pewnie wielu tu zagląda jak im sie coś zepsuje i szukają pomocy i nie dla towarzystwa.... kupują tanie zlomy i szukają tu pomocy.
faktycznie jesli chodzi o region lodzki to wzmianki co jakis czas sa i na tym sie konczy.ja tez sie wybieram juz jakis czas do warszawy i nie moge dojechac a bardzo bym sie z klubowiczami chcial spotkac.jak nie praca mi wypadnie wlasnie w te dni a pracuje systemem rowniez w soboty i niedziele,to jade na jakis zlot motocyklowy lub wypad turystyczny a zezon motocyklowy w pelni.no i najwazniejszy powod na wszystkie te zainteresowania nie starcza pln,ale niedlugo w koncu dojade na bank.pozdrawiam
Dzięki koledzy za spotkanie... mimo znikomej frekwencji było całkiem wyjątkowo bo trafił nam się zupełnie nieplanowany pierwszy spot samych eSek :lol:lukasard pisze:Jestem tu nowy to zajade swoim ,,gratem'' jeszcze kumpel swojom audiczkom TT podjedzie :-P
A jak to się czasem zdarza w takim towarzystwie ów "grat" kolegi lukasard okazał się całkiem zacnym egzemplarzem... nie dość że S8 i to całkiem nieźle utrzymane to do tego w manualu i tylko 4-ro osobowe ale z pełną elektryką tylnych siedzeń... rrrrrodzynek ;-)
Mamy tu paru poszukiwaczy dokładnie takiego egzemplarza...
i teraz z pełną odpowiedzialnością mogę stwierdzić że tak, są jeszcze takie sztuki do wyrwania tylko oprócz cierpliwości trzeba też mieć trochę szczęścia :mrgreen:
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
No to w sumie dobrze, ze "zachlałem" 8-)nieplanowany pierwszy spot samych eSek :lol:
...bo przyjechałbym najsłabszym wozem :mrgreen:
Foss, jak chcesz mieć brykę gotową na 12.08 to jak najszybciej daj znać...
Znam troszke to łowisko - "halinów" - nawet dzisiaj przejezdzałem - Tłoksalaj11 pisze:SJake, znam to łowisko nigdy tam nic nie złowiłem i nawet mam blisko a grila tam kilka razy robiłem zresztą w Halinowie jest fajnie a juz zajefajnie jest w Okoniu,
A8 4,2 quattro
A8 4,2 quattro
V8 4,2 quattro
V8 4,2 quattro
S6 4,2 quattro
A6 2,8 quattro
A2 1,6 FSI
A6 TDI AEL
POLISHANGEL
A8 4,2 quattro
V8 4,2 quattro
V8 4,2 quattro
S6 4,2 quattro
A6 2,8 quattro
A2 1,6 FSI
A6 TDI AEL
POLISHANGEL
Witam panowie. Czas najwyższy obudzić nasz region bo trochę przysnął. Byłem dziś w Wawie ale tylko na zakupach. Może szkoda że nie dałem znać bo może ktoś byłby chętny się spocić. Miałem mnóstwo czasu bo żonka z córką poszły na zakupy w arkadii. Spędziłem tam chyba ze 4 godziny więc jaja moje zostały tam gdzieś zniesione. Może byśmy zorganizowali jakieś spodkanko bo dawno starych mord (za przeproszeniem) nie widziałem.
Pozdro.
Pozdro.
Dążenie do doskonałości.
Jak to ktoś kiedyś powiedział: jestem za a nawet przeciw :lol:daro72 pisze:Witam panowie. Czas najwyższy obudzić nasz region bo trochę przysnął. (...) Może byśmy zorganizowali jakieś spodkanko bo dawno starych mord (za przeproszeniem) nie widziałem.
Ktoś ma jakieś propozycje terminowe?...
może 12-ego września??
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem