*** Spoty Warszawa*** - ogólny
Jeżeli będą chętni to czemu nie - w BlueCity otworzyli podobnież jakiś nowy tor więc można by było go wypróbować :lol:eXecutorR pisze:A na gokarty też idziemy?
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
pogoda ma być bardzo ładna a tor w BC jest słabiuuuuuutki, Okęcie to wielokrotnie lepszaFOSS pisze:Jeżeli będą chętni to czemu nie - w BlueCity otworzyli podobnież jakiś nowy tor więc można by było go wypróbować :lol:eXecutorR pisze:A na gokarty też idziemy?
opcja
dodatkowo parking podziemny w BC jest już płatny
jak mnie obowiązki nie przywalą to wpadnę po wyścigu
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
Pogoda dziś super ale za późno na zmianę miejsca...maciu pisze:pogoda ma być bardzo ładna a tor w BC jest słabiuuuuuutki, Okęcie to wielokrotnie lepsza
opcja
dodatkowo parking podziemny w BC jest już płatny
jak mnie obowiązki nie przywalą to wpadnę po wyścigu
Wiem że podziemny jest już płatny (cholerka :evil: ) dlatego napisałem że spotkanie na wielopoziompowym - poziom drugi czyli tam gdzie jest łącznik doo wejścia gdzieś trochę w oddali od drzwi wejściowych i tłumu "zwiedzających".
Fajnie będzie jak wpadniesz bo dawno Cię nie było...
szkoda tylko że chętnych zapisanych jest niewielu bo będzie to raczej taki mini-spot...
ale wiem że niektórzy chorują a niektórzy wyjechali na dlugi weekend.
Do zobaczenia wszystkim ;-)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Byliśmy ale jak już widać było po zapisach to był mini-spot.maciu pisze:i jak się skończyło?
mnie się wszystko poprzesuwało i skończyłem oglądanie wyścigu koło 18ej
Skończyliśmy też dosyć szybko bo Marta z Łukaszem musieli już ruszać w trasę więc...
do następnego razu ;-)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Mini mini a to chyba dlatego, że my się zjawiliśmy ;D
Pozdrawiamy
.. trzeba było bo to już późno było a po za tym siódemka przez ten długi weekend - była zawalona Jak zrobią w końcu S7 od samego Gdańska do Warszawy to będzie całkiem inaczej się podróżowało ..FOSS pisze: Skończyliśmy też dosyć szybko bo Marta z Łukaszem musieli już ruszać w trasę więc...
do następnego razu ;-)
Pozdrawiamy
Koledzy, w pierwszych słowach dziękuję tym którzy w minioną niedzielę spotkali się ze mną na Cargo...
było zimno :-? i ślisko :mrgreen:
zabawa była przednia... jak ósemki jeździły bokami to wszyscy zjechali z placu :lol:
Apropos naszych spotów...
wielkimi krokami zbliża się koniec roku (niestety) i trzeba by się jakimś liczniejszym gronem spotkać zanim rok się skończy...
zostały nam już tylko 3 niedziele z czego 26-go to święta a 19-go planowany jest spot w Katowicach na który już wcześniej się zapisałem więc jedyny wolny termin pozostał na najbliższą niedzielę tzn. 12-go grudnia.
Tak więc dla wszystkich czyli starych spociarzy i nowych chętnych do nas dołączyć proponuję ostatnie tego roku spotkanie... niedzielny spot tam gdzie zwykle czyli... tak jak kilka razy poprzednio :mrgreen:
Tor Kartingowy Racing Center Warsaw
Warszawa, ul. Modularna 3a (Okęcie)
Termin spotkania:
Niedziela, 12-12-2010r, godz. 16:30
Na stronie www znajdziecie kilka drobnych informacji nt. tego toru oraz mapkę dojazdową:
Racing Center Warsaw
Po zapoznaniu i ewentualnie zabawie na gokartach prawdopodobnie przejedziemy się także na Cargo aby przetestować działanie naszych systemów antypoślizgowych :mrgreen:
Wszystkich chętnych zapraszam do zapisywania się na listę:
1. FOSS
2. ...
było zimno :-? i ślisko :mrgreen:
zabawa była przednia... jak ósemki jeździły bokami to wszyscy zjechali z placu :lol:
Apropos naszych spotów...
wielkimi krokami zbliża się koniec roku (niestety) i trzeba by się jakimś liczniejszym gronem spotkać zanim rok się skończy...
zostały nam już tylko 3 niedziele z czego 26-go to święta a 19-go planowany jest spot w Katowicach na który już wcześniej się zapisałem więc jedyny wolny termin pozostał na najbliższą niedzielę tzn. 12-go grudnia.
Tak więc dla wszystkich czyli starych spociarzy i nowych chętnych do nas dołączyć proponuję ostatnie tego roku spotkanie... niedzielny spot tam gdzie zwykle czyli... tak jak kilka razy poprzednio :mrgreen:
Tor Kartingowy Racing Center Warsaw
Warszawa, ul. Modularna 3a (Okęcie)
Termin spotkania:
Niedziela, 12-12-2010r, godz. 16:30
Na stronie www znajdziecie kilka drobnych informacji nt. tego toru oraz mapkę dojazdową:
Racing Center Warsaw
Po zapoznaniu i ewentualnie zabawie na gokartach prawdopodobnie przejedziemy się także na Cargo aby przetestować działanie naszych systemów antypoślizgowych :mrgreen:
1. FOSS
2. ...
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
1. FOSS
2. salaj11
3. saab
4. ...
Ej Marcino, pominąłeś drugiego Marcina...
90% to prawie pewniak... ja mu przypomnę ;-)
Pozdro, FOSS
1. FOSS
2. salaj11
3. saab
4. ...
Ej Marcino, pominąłeś drugiego Marcina...
90% to prawie pewniak... ja mu przypomnę ;-)
Pozdro, FOSS
Ostatnio zmieniony 07 gru 2010, 20:19 przez saab, łącznie zmieniany 4 razy.