Damiano chyba musimy jutro się styknąć na oglądanie niespodzianki :mrgreen:
![]() |
![]() |
![]() |
To wezmę jedno letnie koło do bagażnika... tak dla lepszego samopoczucia.. :-DFOSS pisze:Nie, bo Ci co przyjadą na zimówkach mogą nie czuć się komfortowo :-Pbart_zaw pisze:Czy w dobrym guście będzie założenie letnich laczek do auta??
A tak wogóle to też o tym myślałem ale podobno ma jeszcze sypnąć śniegiem więc nie wiem czy to odpowiednia pora :roll:
Ja miałem ochotę jednak też założyć ale niestety nie mam ich w domu i logistycznie do niedzieli jest to już nie do ogarnięcia... nawet do bagażnika nie mam co włożyć więc tylko zdjęcia eSy z ubiegłego sezonu letniego sobie pooglądam i tyle tego :lol:bart_zaw pisze:To wezmę jedno letnie koło do bagażnika... tak dla lepszego samopoczucia.. :-DFOSS pisze:Nie, bo Ci co przyjadą na zimówkach mogą nie czuć się komfortowo :-Pbart_zaw pisze:Czy w dobrym guście będzie założenie letnich laczek do auta??
Jestem zdecydowanie za bo nie ma co się męczyć z pojedynczymi miejscami - tak więc spotkanie za szlabanem :-Pbart_zaw pisze:Po ostatnim spotkaniu w Arco, sugeruję parkować za szlabanem (5zł/godzina) - pusto bo nikt nie wjeżdża natomiast przed szlabanem ciężko miejsce znaleźć.