*** Spoty Warszawa*** - ogólny
Witajcie koledzy,
ja dzisiaj także byłem wyłączony - rodzinne działkowanie (żona, dzieci, znajomi)
opalanie, trochę zabawy w off-road, grillowanie, itd. itp. - od tej działki głowa tylko boli :-P
A spotkanie proponuję za tydzień w niedzielę - godzina i miejscówka ta sama (o ile pogoda nam się nie popsuje) ;-)
ja dzisiaj także byłem wyłączony - rodzinne działkowanie (żona, dzieci, znajomi)
opalanie, trochę zabawy w off-road, grillowanie, itd. itp. - od tej działki głowa tylko boli :-P
A spotkanie proponuję za tydzień w niedzielę - godzina i miejscówka ta sama (o ile pogoda nam się nie popsuje) ;-)
Noi jak koledzy..
spotykamy się w tą niedzielę??
Ja jestem, maciu też pisał że będzie, i kiziulek prosto z trasy ma też do nas dołączyć 8-)
czy ktoś do nas dołączy? ;-)
spotykamy się w tą niedzielę??
Ja jestem, maciu też pisał że będzie, i kiziulek prosto z trasy ma też do nas dołączyć 8-)
czy ktoś do nas dołączy? ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
ech, no lipa, rzeczywiście zciemnia się dosyć szybko :-|daro72 pisze:Ja się piszę tylko może z godzinkę wcześniej. Bo moment i będzie ciemno.
ja mogę być na 16:00 ale co z resztą kolegów...
nie widać odzewu :-?
(kiziulek raczej nie dojedzie wcześniej bo leci znad morza a miał ruszać jakoś koło południa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
piszę do WAS znad morza
jak trza będzie to dojadę mówi się trudno 280 km/h i się zdąży :mrgreen: na 16.00
kiziulek, znajdziesz na pewno...kiziulek pisze:dotrę na pewno tylko jakby padało to dzwoncie do mnie żebym Was znalazł
będziemy stać pod drzewem :mrgreen: :-P :mrgreen: :-P
:idea:
Apropos....
Gdyby pogoda nam nie dopisała (deszcz, śnieg, trąba powietrzna itp.) proponuję bardzej zakryte miejsce - parking przy C.H. Blue City...
Tam jest w miarę dużo miejsca noi zawsze możemy wybrać:
- parking wielopoziomowy obok Blue - z pełnym dostępem świeżego powietrza więc kurtki, czapki, szaliki i rękawiczki mogą się przydać :-P ale miejsce na spot zawsze się znajdzie
- podziemny (bezpośrednio pod Blue) - całkowicie zakryty i ogrzewany - rewelacyjny do ewentualnego drobnego kręcenia śrubokrętem ale w weekend'y często zatłoczony
Jeśli macie inne propozycje to piszcie ;-)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-