*** Spoty Warszawa*** - ogólny
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
A weź mnie nie denerwuj... ja jeżdżę tamtędy bardzo często i niestety ale wciąż są tam zwężenia...bart_zaw pisze:Mam tylko pytanko jeżeli ktoś z forumowiczów jest z okolic Janki/Raszyn: czy nadal jest zwężenie za Raszynem w stronę Janek?? W ostatnią sobotę straciłem tam półtorej godziny na odcinku 2km.
zawsze możesz polecieć do końca Toruńską i S8-emką a potem przez Konotopę, Piastów, Reguły, Pęcice i wypadasz w Jankach - niby robisz kółko ale S8-emką lecisz bez hamowania a później pomimo budowy dalszego odcinka trasy S8 i tak powinno być żadnych większych zatwardzeń.
Chociaż z drugiej strony to w niedzielę może na Krakowskiej nie będzie jakiegoś dużego korka... TIR-ów nie będzie to powinno być sporo luźniej ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Ja jechałem w zeszła sobotę o 14:00 w stronę Raszyna i z zegarkiem w ręku 1:40godz straciłem tam na stanie w korku. Ja lecę przez Pruszków.FOSS pisze:A weź mnie nie denerwuj... ja jeżdżę tamtędy bardzo często i niestety ale wciąż są tam zwężenia...bart_zaw pisze:Mam tylko pytanko jeżeli ktoś z forumowiczów jest z okolic Janki/Raszyn: czy nadal jest zwężenie za Raszynem w stronę Janek?? W ostatnią sobotę straciłem tam półtorej godziny na odcinku 2km.
zawsze możesz polecieć do końca Toruńską i S8-emką a potem przez Konotopę, Piastów, Reguły, Pęcice i wypadasz w Jankach - niby robisz kółko ale S8-emką lecisz bez hamowania a później pomimo budowy dalszego odcinka trasy S8 i tak powinno być żadnych większych zatwardzeń.
Chociaż z drugiej strony to w niedzielę może na Krakowskiej nie będzie jakiegoś dużego korka... TIR-ów nie będzie to powinno być sporo luźniej ;-)
O masz, następny imprezowicz :-xMucholejkolator pisze:Kurcze, jak zwykle w sobotę mam jakieś balety, urodziny przyjaciela tym razem...No ale nic, może namówię jakiegoś trzeźwego kolegę lub koleżankę żeby nas przywiózł do Słomczyna moja srebrna strzałą
Ale skoro już to namawiaj koleżankę :mrgreen:
upsss... zdaje się że moja żonka też pojedzie więc jednak kolega też może być :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Pan... chyba nie przez Pruszków tylko przez Piastów, Reguły, Pęcice... i tak jak powyżej napisałem... jak polecisz przez Pruszków to i tak wylądujesz w Pęcicach czyli zrobisz niepotrzebne kółko po Pruszkowie... no chyba że chcesz wylecieć przez Nadarzyn albo koło Maximusa albo nie wiem gdzie bo innej mądrej i w miarę szybkiej przelotki od Połczyńskiej i S8 aż do Janek to ja nie znam ;-)bart_zaw pisze:Ja lecę przez Pruszków.FOSS pisze:zawsze możesz polecieć do końca Toruńską i S8-emką a potem przez Konotopę, Piastów, Reguły, Pęcice i wypadasz w Jankach - niby robisz kółko ale S8-emką lecisz bez hamowania a później pomimo budowy dalszego odcinka trasy S8 i tak powinno być żadnych większych zatwardzeń.bart_zaw pisze:czy nadal jest zwężenie za Raszynem w stronę Janek??
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Nikt się nie upomina, cisza jak makiem zasiał a śnieg już za pasem...
więc może spróbujemy wyprzedzić zimę i się spotkamy... póki pogoda jeszcze jako taka i na dworzu można spokojnie stanąć, pooglądać maszyny i pogadać o wszystkim i o niczym :lol:
Proponuję spotkanko w najbliższą niedzielę... natenczas podobnie jak ostatnio proponuję w Kręgielnię ARCO ale jakby byli chętni na gokarty to nie widzę przeszkód aby mniej lub bardziej zwartą kolumną przenieść się na karty np. na Okęcie tam gdzie kiedyś zawsze się spotykaliśmy :lol:
Jeżeli ARCO to Adres tutaj: Warszawa, ul. Bitwy Warszawskiej 1920 roku nr 19
Data i godzina: 13 listopada 2011r., 16:00
Więcej info nt. miejsca spotu tutaj: http://www.arco-bowling.pl/
Kto chętny??... proszę się wpisywać ;-)
więc może spróbujemy wyprzedzić zimę i się spotkamy... póki pogoda jeszcze jako taka i na dworzu można spokojnie stanąć, pooglądać maszyny i pogadać o wszystkim i o niczym :lol:
Proponuję spotkanko w najbliższą niedzielę... natenczas podobnie jak ostatnio proponuję w Kręgielnię ARCO ale jakby byli chętni na gokarty to nie widzę przeszkód aby mniej lub bardziej zwartą kolumną przenieść się na karty np. na Okęcie tam gdzie kiedyś zawsze się spotykaliśmy :lol:
Jeżeli ARCO to Adres tutaj: Warszawa, ul. Bitwy Warszawskiej 1920 roku nr 19
Data i godzina: 13 listopada 2011r., 16:00
Więcej info nt. miejsca spotu tutaj: http://www.arco-bowling.pl/
Kto chętny??... proszę się wpisywać ;-)
Ostatnio zmieniony 13 lis 2011, 09:16 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
ŁŁŁŁeeeee... no przecież cały czas jestem z Wami... z Wami wszystkimi... dziś Warszawa, jutro Katowice, pojutrze Gdańsk a po pojutrze Bartoszyce :mrgreen:marta pisze:FOSS, Ty to chyba myślami jesteś z nami
Ja to się z Wami mam... ile mnie to czasu i piniędzy kosztuje aby się tak z Wami wszystkimi spotykać :shock:
Kurcze, no mogłaś chociaż trochę skłamać i napisać że do teściów to przy okazji naszego Warszawskiego spota :roll: :lol:marta pisze:Akurat tak się składa, że w ta niedziele będziemy u Teściów
eeee... a czym będziecie... Skodą Felką? :-Pmarta pisze:czy inne auto z grupy VAG będzie mile widziane? ;p
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
No to właśnie miałam na myśli tylko trochę śpiąca jestem i tak mi się napisało ;pFOSS pisze: Kurcze, no mogłaś chociaż trochę skłamać i napisać że do teściów to przy okazji naszego Warszawskiego spota :roll: :lol:
.. oj nie nie - też sreberko, też długie ale niestety wysokie i wolne Oj ciężka będzie trasa Gdańsk - Warszawa - Gdańsk