Koledzy, dzisiaj oglądalem ten punkt także jedno jest pewne - tor jest, działa i można się tam spotkać :mrgreen:
Poza tym jest tak:
- jednorazowo na torze może jeździć max 6 osób (gokartów)
- 15min jazdy to kwota 40 zeta od osoby (pytałem o ewentualne zniżki dla zorganizowanej grupy ale niestety nie byli skłonni do takich rozmów, natomiast przyznali, że dla stałych klientów takie zniżki są)
- tor jest zorganizowany na ostatnim piętrze parkingu wielopoziomowego ale co najważniejsze jest zakryty (niektóre tory widzialem pod gołym niebem więc biorąc pod uwagę ostatnie zjawiska przyrody to ten jest lepszy)
- można oczywiście zarezerwować sobie wcześniej miejscówkę i liczbę "bolidów" (uczynię to kiedy będzie wiadomo, że są chętni)
- w zależności od naszych chęci możemy wykupić jazdę na 15min lub 30min
- w zależności od liczby chętnych mogę zarezerwować 2 tury jazd
Co najważniejsze - jeżeli ktoś zadeklaruje swoją obecność to liczę iż na 100% będzie i to o umówionej godzinie
(liczę na wasze zrozumienie - głupio jest rezerwować a potem tłumaczyć się za innych i płacić za nieobecność)
:idea: Moja propozycja jest taka:
spotykamy się w niedzielę 25-10-2009 o godz. 15:30 na ostatnim piętrze parkingu przy C.H. Bemowo (ul. Powstanców Śląskich 126 - dokładnie naprzeciwko lotniska na Bemowie).
Dajemy sobie jakieś 0,5 godziny organizacyjne na ewentualnych spóźnialskich oraz zapoznanie się z regulaminem i przygotowanie psychiczne do ostrej walki na torze.
Po tych atrakcjach wracamy do aut i dzielimy się wrażeniami ;-)
jednocześnie blokujemy tych z nas którzy chcieliby od razu wyjechać swoją laleczką (A8/S8) na ulicę - robimy to oczywiście wyłącznie w trosce o jego auto :mrgreen:
:arrow: Przemyślcie temat i wrzucajcie swoje uwagi - deklaracje obecności także mile widziane :-o
daro72 pisze:Pomysł extra ale nie wiem czy potrafię czymś takim jeździć. :d
no problemo - nikt nie jest doskonały ;-)
ja wprawdzie jeździłem kiedyś czymś takim...
ale nie na torze tylko zwyczajnie po ulicy...
a poza tym to było jakieś 8 lat temu :-P
zresztą ja osobiście nie mam ciśnienia aby wyścignąć wszystkich - dla mnie bedzie to po prostu dobra zabawa :d
ze swojej strony zapewniam także aparat więc będzie także jakieś drobne, pamiątkowe fotostory :mrgreen: