Od zeszłej zimy na razie spokój ale muszę to wszystko naprawić. Jednak z tego co się dowiedziałem jednak przedni zderzak muszę kupić drugi. Dlatego jestem na etapie szukania angola. Zawsze będę mógł więcej części wykorzystać, a reszta pójdzie do żyda.saab pisze:Daro ale zasp jeszcze nie ma !!! to na czym urwales?
*** Spoty Warszawa*** - ogólny
Dążenie do doskonałości.
Cóż koledzy... widzę, że gokarty się już znudziły i frekwencja podupada...
ale spokojnie, nasze spotkania nie umrą śmiercią naturalną :-P
Już za tydzień zapraszam na następnego spota... tym razem w nowej odsłonie :-P
Ponieważ spotykamy się najczęściej w męskim gronie więc będzie jeszcze bardziej po męsku...
na spota zapraszam na strzelnicę...
będzie naprawdę "na ostro" bo będziemy strzelać z prawdziwej broni palnej i ostrej amunicji :wpale:
Wybór broni na początek tej przygody jest moim zdaniem wystarczający - od broni krótkiej różnej maści poprzez pistolety maszynowe o kalibrze do 9 mm do strzelb gładko-lufowych i broni myśliwskiej kulowej o energii wylotowej do 4000J :diabel:
Pełne info o obiekcie tutaj: http://www.strzelnica9-tka.pl
Miejsce spotkania:
Strzelnica 9-tka
Józefów k/Warszawy, ul. Nadwiślańska 92
Termin spotkania:
Niedziela, 21-10-2012r, godz. 16:00
Kto chętny proszę się wpisywać - torów strzeleckich jest tylko 5 więc zarezerwuję wcześniej lokal aby nikt nam zbytnio nie przeszkadzał :lol:
Budynek położony jest w przytulnym lesie obok drogi, w środku jest bar i ławy więc jest gdzie usiąść i pogadać i poczekać na swoją kolej.
Obok budynku jest parking - nie jest wprawdzie tak duży jak pod gokartami ale należy on tylko do strzelnicy więc z parkowaniem nie powinno być żadnego problemu.
Kto jedzie ze mną :?: 8-)
ale spokojnie, nasze spotkania nie umrą śmiercią naturalną :-P
Już za tydzień zapraszam na następnego spota... tym razem w nowej odsłonie :-P
Ponieważ spotykamy się najczęściej w męskim gronie więc będzie jeszcze bardziej po męsku...
na spota zapraszam na strzelnicę...
będzie naprawdę "na ostro" bo będziemy strzelać z prawdziwej broni palnej i ostrej amunicji :wpale:
Wybór broni na początek tej przygody jest moim zdaniem wystarczający - od broni krótkiej różnej maści poprzez pistolety maszynowe o kalibrze do 9 mm do strzelb gładko-lufowych i broni myśliwskiej kulowej o energii wylotowej do 4000J :diabel:
Pełne info o obiekcie tutaj: http://www.strzelnica9-tka.pl
Miejsce spotkania:
Strzelnica 9-tka
Józefów k/Warszawy, ul. Nadwiślańska 92
Termin spotkania:
Niedziela, 21-10-2012r, godz. 16:00
Kto chętny proszę się wpisywać - torów strzeleckich jest tylko 5 więc zarezerwuję wcześniej lokal aby nikt nam zbytnio nie przeszkadzał :lol:
Budynek położony jest w przytulnym lesie obok drogi, w środku jest bar i ławy więc jest gdzie usiąść i pogadać i poczekać na swoją kolej.
Obok budynku jest parking - nie jest wprawdzie tak duży jak pod gokartami ale należy on tylko do strzelnicy więc z parkowaniem nie powinno być żadnego problemu.
Kto jedzie ze mną :?: 8-)
Ostatnio zmieniony 13 paź 2012, 15:19 przez FOSS, łącznie zmieniany 2 razy.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
30pln za każde rozpoczęte ½ godziny ale ze swoją "armatą"...Dymian pisze:Ceny tak jak na stronce? czyli 30 zł za każde rozpoczęte pół h a potem kto ile nastrzela??
przy korzystaniu z broni obiektu płacisz 25pln za każde rozpoczęte ½ godziny + tyle ile wystrzelasz odpowiednio do rodzaju broni ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Na wstępie dziękuję FOSSowi za zaproszenie
Jeszcze nie miałem okazji się z Wami spotkać osobiście.... a to chyba tylko dlatego, że posiadaczem a8 jestem od nie dawna, i nie będę ukrywał - na chwilę obecną auto spędza więcej czasu w warsztacie niż na drogach... a zostało jeszcze sporo do zrobienia...
tak czy inaczej, w środę odbieram łosiem z poprawek po remoncie skrzyni....
I jestem na 100% w niedzielę
Jeśli nawet warsztat nie ogarnie mi samochodu to i autobusem dotrę
Jeszcze nie miałem okazji się z Wami spotkać osobiście.... a to chyba tylko dlatego, że posiadaczem a8 jestem od nie dawna, i nie będę ukrywał - na chwilę obecną auto spędza więcej czasu w warsztacie niż na drogach... a zostało jeszcze sporo do zrobienia...
tak czy inaczej, w środę odbieram łosiem z poprawek po remoncie skrzyni....
I jestem na 100% w niedzielę
Jeśli nawet warsztat nie ogarnie mi samochodu to i autobusem dotrę