*** Spoty Warszawa*** - ogólny
*** Spoty Warszawa*** - ogólny
Koledzy, jako że poprzednie spotkanie planowane w Mińsku nam nie wyszło ponownie rzucam propozycję spotkania - tym razem w Warszawie.
Termin spotkania to 30 sierpień 2009 - ostatnia niedziela miesiąca.
Jako miejsce spotkania proponuję parking pod lotniskiem CARGO (na końcu ulicy Wirażowej) o godzinie 17:00 - o tej porze jest tam jeszcze w miarę cicho i spokojnie :lol:
Moim zdaniem warto skorzystać z trochę luźniejszego wakacyjnego klimatu i w miarę ładnej jeszcze letniej pogody więc zapraszamy wszystkich chętnych 8-)
...
Wszelkie uwagi i propozycje mile widziane.
8-)
Termin spotkania to 30 sierpień 2009 - ostatnia niedziela miesiąca.
Jako miejsce spotkania proponuję parking pod lotniskiem CARGO (na końcu ulicy Wirażowej) o godzinie 17:00 - o tej porze jest tam jeszcze w miarę cicho i spokojnie :lol:
Moim zdaniem warto skorzystać z trochę luźniejszego wakacyjnego klimatu i w miarę ładnej jeszcze letniej pogody więc zapraszamy wszystkich chętnych 8-)
...
Wszelkie uwagi i propozycje mile widziane.
8-)
Ostatnio zmieniony 29 sie 2016, 11:45 przez FOSS, łącznie zmieniany 51 razy.
Mi tez wstepnie pasuje
Było:
Audi 80 B4 2.0 ABT
Audi A6 C4 2.5 Tdi AEL
Audi A8 D2 4.2 Quattro ABZ
Audi A8 D2 F.L 4.2 Quattro AQF
Audi A4 B5 1.9 TDi AFN
Audi A4 B5 FL 2.4 Quattro APS
Audi A6 C5 FL 3.0 Quattro ASN
Audi A4 B6 1.9 TDI AWX
Audi A4 B5 FL 1.8 Turbo Quattro ANB
W garażu
Audi A4 B5 FL 1.9 TDi AJM + Virus
Audi A8 D2 FL 4.2 Quattro AUW
Audi 80 B4 2.0 ABT
Audi A6 C4 2.5 Tdi AEL
Audi A8 D2 4.2 Quattro ABZ
Audi A8 D2 F.L 4.2 Quattro AQF
Audi A4 B5 1.9 TDi AFN
Audi A4 B5 FL 2.4 Quattro APS
Audi A6 C5 FL 3.0 Quattro ASN
Audi A4 B6 1.9 TDI AWX
Audi A4 B5 FL 1.8 Turbo Quattro ANB
W garażu
Audi A4 B5 FL 1.9 TDi AJM + Virus
Audi A8 D2 FL 4.2 Quattro AUW
-
- Forum Audi A8
Ja też się piszę, ale wydaje mi się, ze wcześniejszy MINSK był lepszą miejscówką.
Może by nas Pan moderator Morgoth zaprosił na swe ranczo ;D :d
Przejechalibyśmy kolumną z Wawki ładny kawałeczek
Najlepiej w sobotę wieczorem to można byłoby się napić piwa i wrocić jak ludzie w niedzielne popołudnie na rosół
Taki pomysł... :roll:
Może by nas Pan moderator Morgoth zaprosił na swe ranczo ;D :d
Przejechalibyśmy kolumną z Wawki ładny kawałeczek
Najlepiej w sobotę wieczorem to można byłoby się napić piwa i wrocić jak ludzie w niedzielne popołudnie na rosół
Taki pomysł... :roll:
Może i dobra miejscówka tylko chętnych nie było :-?SJake pisze:Ja też się piszę, ale wydaje mi się, ze wcześniejszy MINSK był lepszą miejscówką.
Stąd pomysł na Warszawę - może zbierzemy więcej osób "miejscowych" :-P
Ja zawsze chętnie ale w sobotę chyba nie dam rady - dzisiaj ruszam na urlop i wracam chyba dopiero w sobotę...SJake pisze:Najlepiej w sobotę wieczorem to można byłoby się napić piwa i wrocić jak ludzie w niedzielne popołudnie na rosół
a najchętniej wróciłbym w poniedziałek - może ominąłbym te wakacyjne korki ale wrócę ciut wcześniej bo chciałbym spotkać się z pozostałymi AudiManiakami :mrgreen: