Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Daniel
Jeżdzę: A8 D2 4.2 ; W203 Pomógł: 5 razy Wiek: 37 Dołączył: 19 Sie 2011 Posty: 290 Skąd: Grodzisk Maz
Wysłany: 2016-11-05, 16:15 Myjnia bezdotykowa i uszkodzony lakier...
Siema. No poprostu muszę się wygadać.
Słuchajcie wracałem sobie od rodziców i pomyślałem sobie Aaaa przemyje ósemke bo jutro zakładam jej wyczyszczone felgi.
Przy spłukiwania tego mikroproszku odpadła jakąś metalowa okrągła cześć która spadła mi na dach. Dzięki Bogu w ręku trzymałem ten wąż i szybko uniosłem go do góry bo cała Ty "pałąłąk" walnąl mi w auto.
Uszkodzenie lakieru nie jest duże ALE jest.
Rozmawiałem już z właścicielem, na poniedziałek jestem z nim umówiony.
No poprostu mi ręce opadają. Wrzucę później zdjęcia.
Rocznik: 2008
Silnik cm3: 4200
Skrzynia: TT 6 Gang
Zasilanie: PB
Imię: Daniel
Jeżdzę: Touareg V8 420KM Pomógł: 130 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Sty 2015 Posty: 3733 Skąd: Leiningen - DE
Wysłany: 2016-11-05, 17:04
Miałem podobny problem, myjka na pewno ubezpieczona ...musi być. Przyjedzie rzeczoznawca z ubezpieczenia myjki i zrobi wycenę, Ty albo ją przyjmiesz albo nie. Ja bym wstawił do ASO, pojeździł tydzień autem zastępczym i cieszył się z nowiuśkiego dachu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum