|
Autor |
Wiadomość |
aro51
Moje A8
Rocznik: 2012
Silnik cm3: 2.0
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Arek
Jeżdzę: F11
Pomógł: 38 razy Dołączył: 23 Lis 2010 Posty: 614 Skąd: Mazowieckie
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-21, 11:15
|
|
|
Tak np w Macedonii mieli gorsze w Ruminii też Ale co dziś to nie wiem bo dzis doja wszedzie |
|
|
|
|
|
|
|
mkbewe
Moje A8
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tip EYC GQF
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Tomasz
Jeżdzę: A8D3
Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Mar 2015 Posty: 1063 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: 2016-08-21, 11:20
|
|
|
A nie da się coś zrobić żeby do tego nie doszło, dlaczeg musimy bać jawnie waleni w dupe i nie możemy nic z tym zrobić.
Ja bym ich tam wszystkich pod ścianą ustawił do wystrzelania. Jak w tym kraju ma być dobrze jak rządzą nim sami kombinatorzy i złodzieje ! |
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-21, 11:28
|
|
|
A przepraszam kto ich wybiera i popiera?? no |
|
|
|
|
|
|
|
mkbewe
Moje A8
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tip EYC GQF
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Tomasz
Jeżdzę: A8D3
Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Mar 2015 Posty: 1063 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: 2016-08-21, 11:40
|
|
|
Apophis napisał/a: | A przepraszam kto ich wybiera i popiera?? no | no ale kogoś wybrać trzeba, tylko że u nas jest taki probelem ze nie da się wwybrać dobrze a można tylko mniejsze zło !
A co byś nie wybrał to i tak nawet jak ktoś jest normalny to zaraz jak poczuje $$$$ to krade nie jak reszta |
|
|
|
|
pebo
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: BFM
Skrzynia: GQF
Zasilanie: PB
Imię: Krzysztof
Jeżdzę: A8L D3/A3 8L
Pomógł: 35 razy Wiek: 49 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 1442 Skąd: B.Podl.
|
Wysłany: 2016-08-21, 18:22
|
|
|
rafalr93 napisał/a: | Tym nierobom za nasze podatki to co najwyżej D2 i to w manualu dać ! |
Powinni jeździć tym, co w kraju jest produkowane. Nie produkujemy żadnych aut? A no to pozostaje PKP, PKS - i tak jak każdy inny obywatel - odpłatnie. Nie rozumiem, jacy to wybrańcy narodu? Mają inne d...py? Jak sobie prywatnie w firmie zarobi - to może i latać śmigłowcem - jego kasa jego sprawa na co wydaje. Ale za pieniądze podatnika - to tylko niezbędne minimum (wynagrodzenie też powinno być według średniej krajowej). Ktoś powie, że to dla ochrony i bezpieczeństwa - a to trzeba tak rządzić, aby nikt nie chciał do ciebie strzelać. |
_________________ Bądź dobry jak chleb. |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-21, 20:21
|
|
|
mkbewe napisał/a: | no ale kogoś wybrać trzeba, tylko że u nas jest taki probelem ze nie da się wwybrać dobrze a można tylko mniejsze zło !
A co byś nie wybrał to i tak nawet jak ktoś jest normalny to zaraz jak poczuje $$$$ to krade nie jak reszta |
Chyba się wczoraj nie urodziłes by nie wiedziec że to sa wciaż te same dziady od czasu komuny i jak owa upadła to ruchaja naród bez mydła. nazwy się zmieniaja a dziadostwo te samo. trza wybrac zupełnie innych ludzi młodych ambitnych bez posranej przeszłości. Mooże coś z tego bedzie. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|