jest ktos z podlasia
covacsxxx, witamy w klubie, może jakoś ustawimy się na rozpoczęcie sezonu VAG ;-)
Nie napisałeś jaką masz instalację gazową, jeżeli np BRC to tylko do autoryzowanego serwisu. Od siebie polecam w 100% firmę StagMag Mirosław Gryko, tylko że on serwisuje tylko instalacje STAG. Jeżeli masz taką to śmiało jedź do niego, powołaj się na sebę z czarnej eski to na pewno auto zostanie dobrze obsłużone :-Pcovacsxxx pisze:Koledzy podpowiedzcie do kogo pojechać na przegląd gazu.
Tutaj podesłałem Tobie info na PW ;-)covacsxxx pisze:Macie może kogoś poleconego kto ogarnia a8 i można będzie u niego serwisować - jakieś płyny, rozrząd, olej w skrzyni, diagnostyka VCDSem?
Jasne ze mozemy sie ustawic, ogilnie wybieram sie na to podlaskie rozpoczecie sezonu gdyz moi znajomi to organizuja
instalacja to stag300 - chociaz niedawno kupilem auto i za wiele powiedziec nie moge
sebos17, dzieki ogolnie za zainteresowanie, ogolnie szukam mechanika a nie wymieniacza, a juz widze ze jak pytam o serwisowanie na dluzsza mete a8 to niektirzy zacieraja rece:)
instalacja to stag300 - chociaz niedawno kupilem auto i za wiele powiedziec nie moge
sebos17, dzieki ogolnie za zainteresowanie, ogolnie szukam mechanika a nie wymieniacza, a juz widze ze jak pytam o serwisowanie na dluzsza mete a8 to niektirzy zacieraja rece:)
Witajcie, dawno już tu nie bywałem. Sebos17, pojawiło się u nas w Bielsku nowe maleństwo A8D2, ktoś stawia u mnie na osiedlu na Poświętnej. Przyciemniane szyby, obniżona, raczej eska, nie wiem jaki motorek, bo nie słyszałem jak pracuje. Ogólnie prezentuje się ładnie. Może to jakiś Twój znajomek?
Bądź dobry jak chleb.
pebo, Widziałem, to preFL i znam z widzenia kolesia, ale jeszcze z nim nie wyszło porozmawiać. Wszystko wskazuje na to ze to eska, ale maski otwartej nie widziałem tak więc ręki uciąć nie dam ;-) A ja Ciebie widziałem chyba jakiś czas temu jak wracałeś do bielska, wjeżdżałeś do Zabłudowa a ja wyjeżdżałem w drugim kierunku.
Może być, ostatnio z córcią jeździłem na olimpiadę z angielskiego. Teraz rzadko jeżdżę A8, bo nie ma dokąd, za to pod blokiem żony A3, więc częściej tym śmigam.sebos17 pisze:pebo, Widziałem, to preFL i znam z widzenia kolesia, ale jeszcze z nim nie wyszło porozmawiać. Wszystko wskazuje na to ze to eska, ale maski otwartej nie widziałem tak więc ręki uciąć nie dam ;-) A ja Ciebie widziałem chyba jakiś czas temu jak wracałeś do bielska, wjeżdżałeś do Zabłudowa a ja wyjeżdżałem w drugim kierunku.
Bądź dobry jak chleb.