jest ktos z podlasia
mi spala na mieście jakieś 17-20 litrów zależy jak się jeździ, jaki gaz się trafi chociaż teraz staram się tankować u jednego gościa i tam ma dobry gaz i to spalanie jest bliższe 17 niż 20 a trasa to zależy jak się jedzie ale około 11-13 litrów , myślałem że będzie więcej, tez przed zakupem pytałem wszędzie ile to pali, a słyszałem tyle wersji ze już sam nie wiedziałem w co wierzyć.
Nt. spalania były już tutaj całe kilkustronicowe wywody.... również nt. różnic pomiędzy różnymi wersjami silnikowymi a także nt. wyposażenia czy kosztów serwisowania.... wszystko masz na wyciągnięcie ręki więc nie powielaj tych najprostszych i najczęstszych pytań a po prostu zacznij od czytania :!:Jar3k pisze:Spalanie nie jest najważniejsze, ale chciałem wiedzieć gdzie i ile pali, tak dla przyszykowania portfela.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Kolega już się prędzej przywitał.Apophis pisze:Jar3k, Pisanie zacznij od działy przywitań bo Ci mody wykasują posty.
Z drugiej strony nie pamiętam też czy z pozycji usera można wejść w profil i przeglądać posty danej osoby, ale jeśli tak to z nich wiadomo czy ktoś zamieścił regulaminowy pierwszy post w dziale powitań.
Zwróć też uwagę, że nie wszystkie posty się podliczają, co też może wprowadzać w błąd u "świeżych" użytkowników.