[3CITY] SPOT 10.08 godz.17 ul. Grunwaldzka 262 Gdańsk
Mało chętnych wogóle nawet tych co się wypowiedzieli na temat, nie mówiąc o tych którzy mogliby przyjechać, jeśli chodzi o imprezę w Lublinie hmmm!!! ciekawa propozycja troszkę tylko rozciągnięta w czasie, między 16 a 20 duzo czasu no ale na imprezie nie trzeba zostawać. Nie wiem, w sumie jakbyśmy się zebrali i razem pojechali to mogloby być ciekawie. A jak tam lubliniacy? chcą gości z trójmiasta?
[ Dodano: 2010-01-08, 16:17 ]
hE HE ŻARTOWAŁEM Z TYM LUBLINEM SPRAWDZIŁEM PRZED CHWILĄ I ODE MNIE JEST PONAD 500 KM, A TO JAKIEŚ PONAD 7 GODZ JAZDY - DZIĘKUJĘ POSTOJĘ.
MOŻE JAKIEŚ BLIŻSZE PROPOZYCJE ?
[ Dodano: 2010-01-08, 16:17 ]
hE HE ŻARTOWAŁEM Z TYM LUBLINEM SPRAWDZIŁEM PRZED CHWILĄ I ODE MNIE JEST PONAD 500 KM, A TO JAKIEŚ PONAD 7 GODZ JAZDY - DZIĘKUJĘ POSTOJĘ.
MOŻE JAKIEŚ BLIŻSZE PROPOZYCJE ?
Dobra to może wkońcu coś ustalimy. Większości rozumiem że pasuje termin. Rafelek musi sie postarac o wolne - myślę że jest to do załatwienia także nie martwię się o jego nieobecność.
Spotykamy się 24 w niedzielę.
Proszę o wymyślenie jakiegoś fajnego miejsca gdzie zmieści się kilka autek. trzeba wziąść pod uwagę że zapowiadają mrozy więc tak jak wcześniej pisałem (jak dla mnie oczywiście) nie może to być na odludziu tylko gdzieś gdzie w razie czego można się schować przed zimnem :-P
[ Dodano: 2010-01-12, 22:03 ]
Aha proszę o uzupełnianie listy chętnych którzy potwierdzają swoją obecność
1. SERGIO
2. Marta
3. Glinka
4. Smoli
5. ...
Marta może napiszesz i zaprosisz kogoś spoza województwa, widziałem że masz kontakt z ludzmi z innych województw :mrgreen:
Spotykamy się 24 w niedzielę.
Proszę o wymyślenie jakiegoś fajnego miejsca gdzie zmieści się kilka autek. trzeba wziąść pod uwagę że zapowiadają mrozy więc tak jak wcześniej pisałem (jak dla mnie oczywiście) nie może to być na odludziu tylko gdzieś gdzie w razie czego można się schować przed zimnem :-P
[ Dodano: 2010-01-12, 22:03 ]
Aha proszę o uzupełnianie listy chętnych którzy potwierdzają swoją obecność
1. SERGIO
2. Marta
3. Glinka
4. Smoli
5. ...
Marta może napiszesz i zaprosisz kogoś spoza województwa, widziałem że masz kontakt z ludzmi z innych województw :mrgreen:
Mogę popytać, ale myślę że na taki nie regionalny spot/zlot trzeba zorganizować się na wiosne - na weekend gdzieś na domkach!SERGIO pisze:
Teraz trzeba pomyśleć o miejscu w Trójmieście, ewentualnie w jego okolicach!
Powysyłam pw do ludzi, może przybędzie chętnych! :mrgreen:
Także.. wpisuje w temat date 24 styczeń a co do miejsca mamy jeszcze czas by to przemyśleć
Witajcie! Przemyślałam troszkę sprawę i mam propozycję co do miejsca!
Ze względu na to, że temperatura jest dość sporo ujemna, proponuję:
Parking podziemny C.H. Matarnia! (zaraz przy obwodnicy, na zjeździe na Wrzeszcz)
mapka - http://www.matarnia.parkhandlowy.pl/pl- ... 0Here.aspx
Co Wy na to?
Ze względu na to, że temperatura jest dość sporo ujemna, proponuję:
Parking podziemny C.H. Matarnia! (zaraz przy obwodnicy, na zjeździe na Wrzeszcz)
mapka - http://www.matarnia.parkhandlowy.pl/pl- ... 0Here.aspx
Co Wy na to?
1. SERGIO
2. Marta
3. Glinka
4. Smoli
5. Vitaliy (jesli nie będe w delegacji).
6. gibon
7. roger1986
8. KAZIK_MAX
9. GANCAR25 (jak nie będzie miał pracy)
10. karabin932 (jak nie będzie miał pracy)
11. Stały bywalec CIERNI (będzie jeśli przełoży mu się wyjazd za granice)
12. Rafelek (jak nie będzie w pracy)
13. foxx3101
14. vwzone (50/50%)
15. klon_84 (może?)
Ps. Proszę o wpisywanie siebie na listę !
Została jeszcze kwestia godziny, nie chciałabym decydować - dlatego proszę o wyrażenie swojego zdania.. Proponuję jak ostatnio o godzinie 13:00!
2. Marta
3. Glinka
4. Smoli
5. Vitaliy (jesli nie będe w delegacji).
6. gibon
7. roger1986
8. KAZIK_MAX
9. GANCAR25 (jak nie będzie miał pracy)
10. karabin932 (jak nie będzie miał pracy)
11. Stały bywalec CIERNI (będzie jeśli przełoży mu się wyjazd za granice)
12. Rafelek (jak nie będzie w pracy)
13. foxx3101
14. vwzone (50/50%)
15. klon_84 (może?)
Ps. Proszę o wpisywanie siebie na listę !
Została jeszcze kwestia godziny, nie chciałabym decydować - dlatego proszę o wyrażenie swojego zdania.. Proponuję jak ostatnio o godzinie 13:00!
Ostatnio zmieniony 19 sty 2010, 14:11 przez marta, łącznie zmieniany 4 razy.