[3CITY] SPOT 10.08 godz.17 ul. Grunwaldzka 262 Gdańsk
Witam, ja oczywiście się piszę na spocik, z tego co rozmawiałem to SMOLI ze swoim kolegą też.
Ja jak zwykle zabiorę Andrzeja jak będzie w Polsce i może wkońcu uda się mojemu drugiemu koledze zawitać. Więc może wstępnie zaplanujemy SPOT na 2 lub 3 weekend kwietnia.
A może tym razem, jesli pogoda dopisze, skwer - Gdynia, chyba, że będzie brzydko i wiało to to może jakieś inne miejsce awaryjne.
Mam również inną propozycję: Może z kolei zapuścimy się trochę w innym kierunku, niż północ. Zawsze przy okazji Spotu można coś ciekawego zobaczyć i zwiedzić.
Może Rafelek coś wymyśli i zaproponuje lub ktoś innyz klubowiczów.
Czekamy na propozycję !
Ja jak zwykle zabiorę Andrzeja jak będzie w Polsce i może wkońcu uda się mojemu drugiemu koledze zawitać. Więc może wstępnie zaplanujemy SPOT na 2 lub 3 weekend kwietnia.
A może tym razem, jesli pogoda dopisze, skwer - Gdynia, chyba, że będzie brzydko i wiało to to może jakieś inne miejsce awaryjne.
Mam również inną propozycję: Może z kolei zapuścimy się trochę w innym kierunku, niż północ. Zawsze przy okazji Spotu można coś ciekawego zobaczyć i zwiedzić.
Może Rafelek coś wymyśli i zaproponuje lub ktoś innyz klubowiczów.
Czekamy na propozycję !
1,2 lub 4 weekend kwietnia 3 niestety nam odpada!
Osobiście byłabym za 2 weekendem, czyli 11 kwiecień! Jeśli pogoda dopisze to plener super ale jeśli nie to myślę, że parking na Matarni (jak poprzednio) będzie idealny
Ps. Potrzebne są pieniążki, żeby nasze forum dalej istniało! Chyba warto pare groszy wpłacić!
Osobiście byłabym za 2 weekendem, czyli 11 kwiecień! Jeśli pogoda dopisze to plener super ale jeśli nie to myślę, że parking na Matarni (jak poprzednio) będzie idealny
Ps. Potrzebne są pieniążki, żeby nasze forum dalej istniało! Chyba warto pare groszy wpłacić!
spotkanie jeżeli chodzi o mnie " bomba"moją ósemeczke wstawiłem do "kosmetyczki bo była upiorna w matarni" :oops: mam nadzieję że następnym razie nie będzie tak bardzo odstawać. terminu odbioru nie znam więc nie będę nic proponować,pozdrawiam wszystkich ipomysłodawcę Martę :lol:ale może gdzieś nad wodą jakiś grill, a może dogramy jakiś wyjazd wekendowy i będzie gril i piwko (bezalkoholowe):)
KAZIK_MAX AUDI S8 D2
Mi tam pasuje każdy weekend więc się dopasuje. Miejmy nadzieję, że czym bliżej Maja tym bedzie cieplej.
Trzeba ustalić miejsce plenerowe, bo awaryjne MATARNIA jest.
Nie chcę narzucać nikomu, ale jeśli byłaby fajna pogoda to byłbym za Skwerem w Gdyni. Dawno tam nie byłem.
Chętnie też pojechałbym gdzieś, gdzie jeszcze nie byłem także czekamy na propozycje. Może ma ktoś w swojej okolicy jakieś ciekawe miejsce.
Trzeba ustalić miejsce plenerowe, bo awaryjne MATARNIA jest.
Nie chcę narzucać nikomu, ale jeśli byłaby fajna pogoda to byłbym za Skwerem w Gdyni. Dawno tam nie byłem.
Chętnie też pojechałbym gdzieś, gdzie jeszcze nie byłem także czekamy na propozycje. Może ma ktoś w swojej okolicy jakieś ciekawe miejsce.