[3CITY] SPOT 10.08 godz.17 ul. Grunwaldzka 262 Gdańsk
Rafelek pisze:To chyba nie na tym forum ;-)PEPOL D2 pisze:Duzo ogladalem juz nie tylko filmow tak jak kolega Chcesz o tym porozmawiac ?
heheeh widze ze sie dogadujemy.Ok jak za tydzien by cos dalo rade ze zlotem to bede :mrgreen:
http://www.youtube.com/results?search_q ... rosee&aq=f pozdro
Ostatnio zmieniony 12 gru 2010, 22:38 przez PEPOL D2, łącznie zmieniany 1 raz.
To może coś w trójmieście wykombinujemy? Ja specjalnie wolne załatwiłem żeby się z Wami opłatkiem podzielić :mrgreen:marta pisze:Rafelek, Coś czuje, że my do Ornety nie będziemy mogli się wybrać. (problem z pozostawieniem córeczki, a na taki wyjazd jest za mała).
Nie wiemy teraz jak to rozwiązać, bo spotkać się z Wami bardzo chcemy....
CCCO Herr der Ringe
Nie ukrywam, że w takiej sytuacji jest to jak dla nas najlepszy pomysł!. Córeczka i na śniegu się wybawi a jak zmarznie to i w ciepłym się ogrzeje a w Ornecie to tak chyba nie dałoby rady..
Na początek możemy się spotkać w Galerii Przymorze jak ostatnio a potem gdzieś w plener i z powrotem na herbacie .. :-P Godzina myślę mogłaby być wcześniejsza, żeby więcej światłą dziennego podczas spotu, żeby zdjęć troszkę porobić.. :mrgreen:
12:00?
Jeśli zaakceptujesz Rafelek taką opcję to ja wysyłam PW
Na początek możemy się spotkać w Galerii Przymorze jak ostatnio a potem gdzieś w plener i z powrotem na herbacie .. :-P Godzina myślę mogłaby być wcześniejsza, żeby więcej światłą dziennego podczas spotu, żeby zdjęć troszkę porobić.. :mrgreen:
12:00?
Jeśli zaakceptujesz Rafelek taką opcję to ja wysyłam PW