[3CITY] SPOT 10.08 godz.17 ul. Grunwaldzka 262 Gdańsk
No właśnie o to mi chodzi,dziś jechałem to masakra sam lód.Grain pisze:Ja chciałem przyjechać, ale nie chce kusić losu bo drogi są tragiczne i to w mieście po za miastem to masakra szklanka na drodze
Dziękuję bardzo Marta.Miło jest że chcecie sie z Nami spotkać a myślałem że Nas nie lubicie :lol:marta pisze:Rafelek, Nie no każdego może zabraknąć ...;p ale Ciebie i Beaty nie
CCCO Herr der Ringe
Tak teraz analizując to co napisaliście to rzeczywiście na drogach masakra po dzisiejszym przymrozku. Kilka dni temu odwilż, teraz przymroziło i ślizgawica gotowa.
Nie pomyślałam wcześniej o tym.
Pewnie, ważniejsze zdrowie i bezpieczeństwo a spotkać się jeszcze nie raz zdążymy.
Rafelek No pewnie, że nie lubimy - tak z przyzwyczajenia tylko :-P
Nie pomyślałam wcześniej o tym.
Pewnie, ważniejsze zdrowie i bezpieczeństwo a spotkać się jeszcze nie raz zdążymy.
Rafelek No pewnie, że nie lubimy - tak z przyzwyczajenia tylko :-P
To co odpuszczamy temat czy nie ?
Wiadomo, że ludziom Gdańska i okolic podjechać 2-10 km jest łatwiej niż kolegom z poza trójmiasta.
Więc nie wiem co tu doradzić. Sami musicie podjąć decyzję najlepiej dzień wcześniej bo będzie wiadomo czy warunki pozwolą na jazdę czy nie. A my po prostu będziemy śledzić temat i w najgorszym przypadku nie wyruszymy na spotkanie.
Chyba, że z góry podejmiemy decyzję, że odpuszczamy i spotkamy się jak zima zelżeje !!!
Wiadomo, że ludziom Gdańska i okolic podjechać 2-10 km jest łatwiej niż kolegom z poza trójmiasta.
Więc nie wiem co tu doradzić. Sami musicie podjąć decyzję najlepiej dzień wcześniej bo będzie wiadomo czy warunki pozwolą na jazdę czy nie. A my po prostu będziemy śledzić temat i w najgorszym przypadku nie wyruszymy na spotkanie.
Chyba, że z góry podejmiemy decyzję, że odpuszczamy i spotkamy się jak zima zelżeje !!!
1. Marta
2. Smoli
3. Art
4. SERGIO
5. FADER -jak będzie w kraju ?!
6. CIERNI
7. maniek -raczej napewno
8. deszczyk - jak ogarnie auto
9. KAZIK-MAX
10. danielek
Skontaktuje się telefonicznie z Tomek 210, Joolek i Mikigd..
Słuchajcie nie ukrywam że mam blisko i dla mnie to nie problem i jeśli odwołamy to płakać nie będę Choć nie.. będe płakać, bo to może być dla nas na jakiś czas - ostatni spot ósemką..
Frekwencja całkiem dobra - więc może warto?
2. Smoli
3. Art
4. SERGIO
5. FADER -jak będzie w kraju ?!
6. CIERNI
7. maniek -raczej napewno
8. deszczyk - jak ogarnie auto
9. KAZIK-MAX
10. danielek
Skontaktuje się telefonicznie z Tomek 210, Joolek i Mikigd..
Słuchajcie nie ukrywam że mam blisko i dla mnie to nie problem i jeśli odwołamy to płakać nie będę Choć nie.. będe płakać, bo to może być dla nas na jakiś czas - ostatni spot ósemką..
Frekwencja całkiem dobra - więc może warto?
Ostatnio zmieniony 16 gru 2010, 16:10 przez marta, łącznie zmieniany 1 raz.