[3CITY] SPOT 10.08 godz.17 ul. Grunwaldzka 262 Gdańsk
Żartuję oczywiście, tak jakoś od rana żarty mnie się trzymają - po prostu czytam i przeglądam i zawsze jest tak samo, wielu chętnych zawsze dopytują się kiedy spot, kiedy spot, a jak przychodzi co do czego to przyjeżdżają zawsze te same osoby, jeszcze trochę to będziemy się w takim małym gronie zapraszać w niedzielę na obiad. Dziś u tegu, następnie u tamtego i tak dalej he he :mrgreen:
Oczywiście to takie moje własne przemyślenia i nie chciałem nikogo urazić ;-) :mrgreen: :mrgreen:
Oczywiście to takie moje własne przemyślenia i nie chciałem nikogo urazić ;-) :mrgreen: :mrgreen:
Witajcie,
na razie nie mam swojego A8/S8 ale chętnie obejrzę je na żywo a może i któryś z kolegów da mi się kawałek przejechać...
Od Nowego Roku dosyć aktywnie poszukuję więc jest szansa, że w tym roku dołączę do szczęśliwej grupy właścicieli...
SERGIO, to kiedy to spotkanie :?:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
na razie nie mam swojego A8/S8 ale chętnie obejrzę je na żywo a może i któryś z kolegów da mi się kawałek przejechać...
Od Nowego Roku dosyć aktywnie poszukuję więc jest szansa, że w tym roku dołączę do szczęśliwej grupy właścicieli...
SERGIO, to kiedy to spotkanie :?:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Zobaczyć to możesz. Przejechać się..... raczej na pewno nie, a dlaczego?FOSS pisze:na razie nie mam swojego A8/S8 ale chętnie obejrzę je na żywo a może i któryś z kolegów da mi się kawałek przejechać...
FOSS, + jazda A8 =
A jeśli chcesz wbić się na obiadek to zapraszam 26.02.2011 na obiadek kolację a i diabelskiej wody będziemy mogli się napić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ps. Z tą jazdą to bez urazy, od rana mam głupawki
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
hehe golasku ok hehe . Martka hehe spoko my sie znamy luzik
kurcze bo hciałem że niestety tym razem niebedzie wkupnej flaszki bo bo wyszedł mi niespodziewany wyjazd i niemoge przybyć wiec przepraszam mam nadzieje że niedługo bedzie nastepny wrazie jak bym wczesniej wrucił to zadzwonie czy jestescie jeszcze pozdro
kurcze bo hciałem że niestety tym razem niebedzie wkupnej flaszki bo bo wyszedł mi niespodziewany wyjazd i niemoge przybyć wiec przepraszam mam nadzieje że niedługo bedzie nastepny wrazie jak bym wczesniej wrucił to zadzwonie czy jestescie jeszcze pozdro