[3CITY] SPOT 10.08 godz.17 ul. Grunwaldzka 262 Gdańsk
Jeżeli nie ma nikt nic przeciwko to najprościej będzie spotkać się na Mc Dolnalds. Jest to główne skrzyżowanie w Tczewie na drodze krajowej 91 stara 1. Skrzyżowanie ulic Jagiellońska z Aleją Solidarności. Nie da się nie zauważyć ponieważ po obu stronach są stacje benzynowe jedna Shell droga BP (koło BP Mc Donalds). Z tego miejsca przejedziemy sobie nad Wisłę. Puki co główny wiadukt jest jeszcze w remoncie dlatego nie podaje namiarów docelowych żebyście nie błądzili po mieście.
Dzięki CIERNI, szkoda że Ciebie nie będzie :-(CIERNI pisze:Życzę miłego zlotu i pozdrawiam "starą gwardię" klubowiczów oraz wszystkich "nowych" którzy będą... ;-)
W razie czego jakby ktoś nie mógł trafić lub miałby się spóźnić i dojedzie później podaję telefon kontaktowy do mnie 693-690-946. Jakby co to śmiało dzwońcie, wyjadę podprowadzę na miejsce docelowe. Do zobaczenia mam nadzieję w licznym gronie. :-)
cicho cicho jestem na etapie negocjacji szala sie przeważa na moją stronęSERGIO pisze:nynek16, no chyba nie będziesz miał problemu żeby Cię Twoja pani puściła na pogaduchy do Tczewa. W końcu wrócisz trzeźwy do domu...(chyba że zabierzesz kierowce he he ze sobą... ;-) :mrgreen: :evil: )
co kierowcy to nooo niiiieee wiem wole sam jechać jak coś wpadne z bracholem...
Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia To świat którego muzyką jest ryk silników.