Apophis pisze:FOSS pisze:Dzisiaj ruszam nad morze - jeszcze nie wiem gdzie finalnie wyląduję ale jakbym był w miarę blisko to może was na tym spocie odwiedzę
Ale Ty miałes nad morze jechać tylko że czarne. <niewiem>
No taki był plan.... jeszcze kilka dni temu.... ale jak rozpocząłem przygotowania to okazało się, że moim dzieciakom skończyły się dowody osobiste, właśnie teraz z lipcu <jezu>
Złożyłem papiery o paszporty ale po drodze pojawiło się jeszcze kilka innych komplikacji jak chociażby to, że starsza córka była właśnie nad morzem na obozie karate a bez dziecka fizycznie w urzędzie teoretycznie nie można złożyć papierów
Finalnie złożyłem papiery w innym urzędzie (jednak bez dziecka) ale to było tydzień temu w poniedziałek i właśnie wtedy, jak na złość, "załatwiacz" dzięki któremu miało to trwać tylko 3 dni pojechał właśnie na urlop <jezu> więc w pizzzzz...du Morza Czarnego nie będzie
Co gorsza nie byłem na to wszystko przygotowany więc nie mam żadnej dobrej miejscówki u nas nad morzem <jezu> jadę trochę w ciemno więc nie wiem gdzie finalnie wyląduję <niewiem>
ale mam 2-3 tygodnie wolnego i nie mam zamiaru siedzieć w tym czasie w domu