części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

*** Spoty Warszawa*** - ogólny

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 30 lip 2010, 01:08

SJake pisze:GOKARTY w niedziele (1.08.2010)?

16:30 Tam gdzie zwykle...
Ja chętnie... ale co z resztą towarzystwa?

Jutro (czyli dzisiaj tylko o jakiejś normalnej godzinie) postaram się wysłać parę PW ale obawiam się, że mogą być kłopoty z frekwencją.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

Awatar użytkownika
salaj11
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: salaj11 » 30 lip 2010, 09:33

no to moze ja wpadne tylko powiedzcie gdzie to jest tam gdzie zwykle

takie pytanko czy nie lepiej by było gdzieś nad wodą i grilla zrobić może nad jakimś łowiskiem i z wędką co wy na to???????????

eXecutorR

Post autor: eXecutorR » 30 lip 2010, 12:38

ja dziś wyjeżdżam i mnie nie będzie...

Awatar użytkownika
SJake
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: SJake » 30 lip 2010, 21:38

salaj11 pisze:takie pytanko czy nie lepiej by było gdzieś nad wodą i grilla zrobić może nad jakimś łowiskiem i z wędką co wy na to???????????
Marcin, znasz takie miejsce? ;) bo to lepsza perspektywa.

Tam gdzie zawsze to tam gdzie byliśmy na gokartach ostatnio.

Moze:
http://www.mywolomin.pl/?a=a&i=1039

Tylko nie wiem jak z grillem.

EDIT:

Mozna wziać przenośny + stolik a'la campus PRL. Gorzej tylko jak ryby popłoszymy.
Z reszta ile osob sie na to pisze...?
A8 4,2 quattro
A8 4,2 quattro
V8 4,2 quattro
V8 4,2 quattro
S6 4,2 quattro
A6 2,8 quattro
A2 1,6 FSI
A6 TDI AEL

POLISHANGEL

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 31 lip 2010, 14:02

salaj11 pisze:no to moze ja wpadne tylko powiedzcie gdzie to jest tam gdzie zwykle
Tam gdzie zwykle czyli tak jak poprzednio:
Tor Kartingowy Racing Center Warsaw
Warszawa, ul. Modularna 3a (Okęcie)

Proponowany termin spotkania;
Niedziela, 1-08-2010r, godz. 16:30

Na stronie www znajdziecie kilka drobnych informacji nt. tego toru oraz mapkę dojazdową:
Racing Center Warsaw
salaj11 pisze:takie pytanko czy nie lepiej by było gdzieś nad wodą i grilla zrobić może nad jakimś łowiskiem i z wędką co wy na to???????????
Nad wodą i grill to ja może i chętnie ale łowisko i moczenie kija to zupełnie nie moja bajka.

A jeżeli chodzi o aktualne miejsce to przecież wszystko kwestia dogadania tylko żeby chętni byli i jakieś konkretne propozycje... jak na razie spotykamy się przy gokartach bo w tej grupie w jakiej zaczęliśmy te spotkania większości to odpowiadało...
co nie znaczy oczywiście że trzeba koniecznie jeździć - zawsze możemy z tego miejsca przejechać w inne, bardziej odpowiadające większości ;-)
inspekcje przed zakupem

-

Awatar użytkownika
salaj11
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: salaj11 » 31 lip 2010, 18:11

SJake, znam to łowisko nigdy tam nic nie złowiłem i nawet mam blisko a grila tam kilka razy robiłem zresztą w Halinowie jest fajnie a juz zajefajnie jest w Okoniu,

jeśli o spotkanie na gokarty to ja raczej odpadam! zreszta jak narazie to sa dwie osoby chetne

Awatar użytkownika
Grande
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Grande » 31 lip 2010, 20:51

FOSS thx za PW ale ja jutro nie dam rady. :/ Poza tym w moim przypadku gokarty odpadają - po prostu się nie zmieszczę ;)
Jeśli coś się zmieni to podbiję ale rowerkiem. 8-)
Get Audi or die tryin...

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 31 lip 2010, 21:55

salaj11 pisze:jeśli o spotkanie na gokarty to ja raczej odpadam! zreszta jak narazie to sa dwie osoby chetne
Grande pisze:Poza tym w moim przypadku gokarty odpadają - po prostu się nie zmieszczę ;)
Tak tylko gwoli wyjaśnienia dodam, bo może wątek ten czytają też inni niezdecydowani...
gokarty w naszych spotach są tylko dodatkiem a nie celem i ideą naszych spotkań...
ale ponieważ złożyło się tak, że większość osób z naszej grupy z którą się tutaj spotykamy ma trochę zabawy z wyścigów gokartami więc taką formę spotkań kontynułujemy...

Jeżeli są osoby chętne na spotkanie ale widzą to w innej formie, miejscu i czasie to wystarczy wykazać trochę inicjatywy i o tym napisać a podejmiemy w tym temacie dyskusję ;-)
salaj11 pisze:zreszta jak narazie to sa dwie osoby chetne
Noi podobnie jak Ty myśli pewnie nastepnych 10 osób i dlatego frekwencja jest taka a nie inna... wystarczy poczytać tematy o spotach w innych miastach żeby zauważyć jak często powtarza się właśnie podobny sposób myślenia...
np. w Łodzi jeśli się przyjrzeć jest chyba kilkanaście osób/posiadaczy A8/S8 ale o spocie tylko jakieś nieśmiałe wzmianki były i nic... czyżby sami internetowcy :shock:

I żeby nie było... nie mam o to do Ciebie ani Innych żadnych pretensji - to Wasza prywatna sprawa jak i z kim spędzacie swój wolny czas... mnie to osobiście ani ziębi ani grzeje 8-)

Ja jutro i tak będę bo z kolegą SJake'iem umówiliśmy się na małą pogadankę... i to dokładnie w temacie naszych A8/S8 :lol:
Grande pisze:Jeśli coś się zmieni to podbiję ale rowerkiem. 8-)
Jak się uda to zapraszamy chociaż jak frekwencja bedzie taka jak widać po powyższych postach to pewnie postoimy z godzinkę i potem przeniesiemy się w inne miejsce... prawdopodobnie będzie to Cargo ale zawsze na tzw. poczekaniu możemy wymyśleć coś innego ;-)
inspekcje przed zakupem

-

AMSTAFF

Post autor: AMSTAFF » 31 lip 2010, 23:11

FOSS pisze:np. w Łodzi jeśli się przyjrzeć jest chyba kilkanaście osób/posiadaczy A8/S8 ale o spocie tylko jakieś nieśmiałe wzmianki były i nic... czyżby sami internetowcy
właśnie w Łodzi jest nas malutko :-( tzn. auta się widuje na ulicach i owszem... ale tu na forum to może samych posiadaczy... pomijając "szukaczy" jest ilu?? dwóch...? możę trzech?? Kurczę gdyby nie mały BĄBEL który niby się niedawno urodził... a ma już pięć miesięcy to ja naprawdę bardzo chętnie do waszego warszawskiego team-u A8 bym się wybrał bo śledzę regularnie wasze Spoty i fajną ekipę macie! ;-) a ja jak dotąd to uczestniczyłem w przypadkowym wakacyjnym dwuosobowym spocie z kolegą Szopen- pozdrawiam przy okazji ;-) byłem parę dni w Kołbrzegu i się trafiliśmy!! fajnie jest spodkać kogoś z Forum na drugim końcu Polski. No ale mały rośnie i może kiedyś już będzie mniej zachodu przy dziecku i wkońcu się wybiorę a może całą rodziną nawet do Stolicy na A8 party ;-)

Awatar użytkownika
nanek
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: nanek » 31 lip 2010, 23:13

ja jutro jrdte, 100% :)

Awatar użytkownika
Rafelek
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Rafelek » 01 sie 2010, 00:33

JA bardzo chętnie bym przybył do W-wy ale niestety muszę pracować w weekendy żeby mieć wolne na wyjazd do Niemiec na zlot :-(

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 01 sie 2010, 00:38

AMSTAFF pisze:właśnie w Łodzi jest nas malutko :-( tzn. auta się widuje na ulicach i owszem... ale tu na forum to może samych posiadaczy... pomijając "szukaczy" jest ilu?? dwóch...? możę trzech?? ...
No jak to :?: :shock:

Zobacz:
tutaj masz sztuk 4: http://www.a8team.pl/members/location_all-ASC,405.htm
+1 tutaj: http://www.a8team.pl/members/location_all-ASC,415.htm
+1 tutaj: http://www.a8team.pl/members/location_all-ASC,433.htm
+1 tutaj: http://www.a8team.pl/members/location_all-ASC,473.htm
+25 tutaj: http://www.a8team.pl/members/location_all-ASC,477.htm
+23 tutaj: http://www.a8team.pl/members/location_all-ASC,502.htm
...
nie weryfikowałem oczywiście którzy z nich się udzielają, którzy to na razie tylko "szukacze" swojego A8/S8 a którzy to ewidentnie "martwe dusze" ale wszystkich razem jest 55 osób a to tylko Łódź i łódzkie...
a przecież są jeszcze pojedyncze osoby które są z okolicy ale z innej miejscowości których te moje powyższe wyszukiwanie nie objęło...

Oj chyba jednak jest tam Was trochę więcej niż trzech tylko trzeba to towarzystwo jakoś ruszyć...
napisać info o spotkaniu a potem do każdego oddzielnie jeszcze zaproszenie na PW bo inaczej połowa z nich nawet nie przeczyta tego tematu ;-)
nanek pisze:ja jutro jrdte, 100% :)
Rozumiem, że będziesz a to taka literówka...
noi super... to jest nas trzech co się tu wpisało a być może dołączy jeszcze ktoś nie zapowiedziany z naszych nowych klubowiczów ;-)
Rafelek pisze:JA bardzo chętnie bym przybył do W-wy ale niestety muszę pracować w weekendy żeby mieć wolne na wyjazd do Niemiec na zlot :-(
No Ciebie Rafelek to ja muszę przeprosić...
do wielu osób z naszej okolicy wysyłam na PW info o spocie ale osoby spoza naszego terenu świadomie pomijam bo mało komu chce się gonić 100, 200 czy 300 km na takiego spota tym bardziej, że frekwencja jak widać czasem nam zupełnie nie dopisuje...
nawet koledzy z tej stałej ekipy bedą nieobecni bo sezon mamy urlopowy i niektórych po prostu nie ma.

Zresztą co do Ciebie to po cichu się usprawiedliwiam, że i tak za jakieś dwa tygodnie wypijemy co nieco w Raichu a potem jak sądzę także u Was w Bartoszycach :-P
inspekcje przed zakupem

-

AMSTAFF

Post autor: AMSTAFF » 01 sie 2010, 00:53

szczerze powiem że tyle ósemek to po Łodzi nie lata!! :-/
druga rzecz... to dobrze napisałeś "martwe dusze" 90% to albo ma góra dwa posty... czyli: "dzień dobry..." i "mam pytanie..." i dowidzenia!! albo tylko "dzień dobry" z tej całej łódzkiej ekipy to tylko Kuczlawa kojarzę ale on ma rozdarte serce mniędzy Łodzią a Lubelszczyzną jak widzę... i jeszcze Nenesza ale to chyba też bardziej z AKP. reszta to wspomniane martwe dusze niestety :-( obecnie nikt z Łodzi w miarę regularnie nie obcuje na A8 TEAM :-( jest paru "szukaczy" ale to też długa droga i nie wiadomo czy po znalezieniu będą tu jeszcze zaglądać...
Łódź jest cieniutka cieniutka...

Awatar użytkownika
Rafelek
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Rafelek » 01 sie 2010, 01:01

FOSS pisze:
Rafelek pisze:]JA bardzo chętnie bym przybył do W-wy ale niestety muszę pracować w weekendy żeby mieć wolne na wyjazd do Niemiec na zlot :-(
No Ciebie Rafelek to ja muszę przeprosić...
do wielu osób z naszej okolicy wysyłam na PW info o spocie ale osoby spoza naszego terenu świadomie pomijam bo mało komu chce się gonić 100, 200 czy 300 km na takiego spota tym bardziej, że frekwencja jak widać czasem nam zupełnie nie dopisuje...
nawet koledzy z tej stałej ekipy bedą nieobecni bo sezon mamy urlopowy i niektórych po prostu nie ma.

Zresztą co do Ciebie to po cichu się usprawiedliwiam, że i tak za jakieś dwa tygodnie wypijemy co nieco w Raichu a potem jak sądzę także u Was w Bartoszycach :-P
Rozumiem Foss wiem że nie chcecie mnie zapraszać bo ostatnio wygrałem wyścig na kartingach :mrgreen:

Awatar użytkownika
nanek
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: nanek » 01 sie 2010, 10:41

dobra kto dzisiaj będzie...??? ja troche wczoraj zachlałem ale przyszła małżonka będzie prowadziła tak więc będę obecny godzina??? wiem że była 16:30 ale może równo na 16????

ODPOWIEDZ

Wróć do „mazowieckie”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl