Witam !! Chciałbym zapytać czy każda A8 miała w standardzie ta funkcje odprowadzania do domu tzn pakiet oświetlenia zewnętrznego. Ponieważ szukam w opcjach i nic takiego nie mogę znaleźć u siebie. Jeżeli da rade to jakoś uruchomić to proszę o jakąś podpowiedź.
Blokersik, poprawiłem tytuł Twojego wątku - mam nadzieję, że następne które założysz będą nazwane już poprawnie czyli z użyciem odpowiednich tagów i zgodnie z regulaminem: http://www.a8team.pl/topics12/2943.htm
Pozdrawiam, FOSS.
![]() |
![]() |
[D3 03 4.2MPI ] Fallow me home
[D3 03 4.2MPI ] Fallow me home
Ostatnio zmieniony 29 mar 2013, 20:07 przez Blokersik, łącznie zmieniany 3 razy.
- club-iguana
- Forum Audi A8
- club-iguana
- Forum Audi A8
Nie wiem czy mi się dobrze wydaje ale to chyba nie do końca jest tylko samo kodowanie.
Jak dla mnie może to być jeszcze modół z jakąś literką lub bez. ( lub od jakiejś literki )
Podeślij mi VIN auta na PW to może uda mi się coś wydłubać w Etce.
[ Dodano: 2010-12-21, 21:37 ]
Z tego co zgrubsza popatrzyłem to chyba jednak trzeba odpowiedni sterownik do układ jest skorelowany np. z czujnikiem otwarcia drzwi.
Samo kodowanie chyba jednak nie wystarczy.
Jest wątek na a4-klub.pl dotyczący instalacji tego bajeru i tam również jest mowa o tym że sterownik powinien być od jakiejś literki.
Jak dla mnie może to być jeszcze modół z jakąś literką lub bez. ( lub od jakiejś literki )
Podeślij mi VIN auta na PW to może uda mi się coś wydłubać w Etce.
[ Dodano: 2010-12-21, 21:37 ]
Z tego co zgrubsza popatrzyłem to chyba jednak trzeba odpowiedni sterownik do układ jest skorelowany np. z czujnikiem otwarcia drzwi.
Samo kodowanie chyba jednak nie wystarczy.
Jest wątek na a4-klub.pl dotyczący instalacji tego bajeru i tam również jest mowa o tym że sterownik powinien być od jakiejś literki.