[Łódzkie] spot łódzkie?
Warto jechać? Kiedyś jeździłem tam na majówki BMW - i to były mega imprezy, setki jak nie tysiące autpawelec pisze:
P.S. chyba że ktoś chętny na wyjazd do Torunia (obejrzeć jak inne Audi jeżdżą po Torze) własnie w weekend 1-3 luty. Wejściówka tam kiedyś była 50 zł za auto czy osobę(kierowca), w tym posiłek z grilla
Też tam byłem na którejś majówce BMWwalus30 pisze:Warto jechać? Kiedyś jeździłem tam na majówki BMW - i to były mega imprezy, setki jak nie tysiące aut
A w ubiegłym roku na zlocie AUDI i wtedy ganiałem sporo po torze swoim D3
Jakby tak śniegu sporo napadło to by była dopiero pojeżdżawka na torze. Bo tak na nie-wiadomo-jak śliskim asfalcie to mnie jakoś nie rajcuje
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
marekp750 pisze:Dzisiaj odebrałem zestaw wężyków:
wtedy było mokro i tempreatura przy zerze więc warunki bardzo fajne do poznania auta i popracowania nad swoimi możliwościamimarekp750 pisze:Ano na śliskim asfalcie to trzeba umieć jeździć a nauczyć się tego można
jedynie praktykując.
D3 jest podsterowna i trzeba trochę się poślizgać by ogarniać tego klocka
ps: kolega bardzo zadowolony z przejazdu... co prawda później kilka razy zatrzymywał się na haftowanie ale zadowolony bardzo LOL
22.02.2020 - Tor Stryków - jazda po torze
22.02.2020 (sobota) na torze w Strykowie planujemy polatać.
Na 10:00
Tor STRYKÓW
Na razie 5 aut.
Kto chce polatać to klikać na TRACK DAY 22.02.2020, zapisywać się.
A jak ktoś chce przyjechać popatrzeć to niech przyjeżdża.
Filmik z zeszłego roku.
Na 10:00
Tor STRYKÓW
Na razie 5 aut.
Kto chce polatać to klikać na TRACK DAY 22.02.2020, zapisywać się.
A jak ktoś chce przyjechać popatrzeć to niech przyjeżdża.
Filmik z zeszłego roku.
Przemek, temat jest o spotkaniach użytkowników A8.Mrozu76 pisze:A8 na tor w strykowie? jakos sobie nie moge wyobrazic przyjemnosci jazdy tak duzym autem na technicznym torze
Przyjeżdżasz czy nie?
Latałeś kiedyś swoim autem po takim torze?
Jest okazja spróbować i może zmoienić swoje wyobrażenie o jeżdzie technicznej A8.
TOR w Strykowie nie jest kartingowym
i nikt nie chce A8 bić rekordu toru tylko troszeczkę szybciej pojeździć w zakrętach by poznać możliwości auta i własne umiejętności a do tego jest miejscem bezpiecznym (brak drzew, słupów czy krawężników) i cała filozofia takiego spotkania
Oczywiście jak ktoś nie chce jeździć to może postać na parkingu, wypić kawę i porozmawiać.
Jak ktoś nie ma czasu lub ochoty się spotkać to też luz.
i nikt nie chce A8 bić rekordu toru tylko troszeczkę szybciej pojeździć w zakrętach by poznać możliwości auta i własne umiejętności a do tego jest miejscem bezpiecznym (brak drzew, słupów czy krawężników) i cała filozofia takiego spotkania
Oczywiście jak ktoś nie chce jeździć to może postać na parkingu, wypić kawę i porozmawiać.
Jak ktoś nie ma czasu lub ochoty się spotkać to też luz.