No witaj witaj... Twojemu V8 najbliżej do naszych maszyn więc sercem jestem za V8 ale S4 też brzmi ciekawie :lol:emsiv8 pisze:No ja się też zjawię. Prawdopodobnie z koleżką z Kronach Alexem.
Tylko jeszcze nie wiadomo czym.
Mamy 4 CCCO do wyboru...
A cholera... akurat moje D3 to "czarny koń" tego zlotu...emsiv8 pisze:Chętnie FOSS zobaczę Twoje D3, bo tu na forum nie mogę znaleźć fotostory nowego cacka
na dzień dzisiejszy stoi niestety w warsztacie i widzę coraz mniejsze szanse na jego zrobienie nie wspominając już o ewentualnych upiększających modyfikacjach tj. max gleba czy nowy zabijający dźwiekiem wydech :evil:
Ale nawet jakby D3 nie udało się zrobić to i tak na pewno będę...
niestety z braku drugiego A8 będę pewnie tylko pasażerem ale dzieciaki już "sprzedałem" więc zlotu na pewno sobie nie odpuszczę...
w najgorszym wypadku mam jeszcze w odwodach BolidMłodzieżyWarszawskiej (E39 530d) ale nie sądzę żeby była taka potrzeba bo jeden z kolegów już obiecał zabrać mnie i moją szanowną małżonkę :lol:
Noi bardzo fajnie... ja jestem zdecydowanie za.chrisvtr pisze:możemy sie spotkać na parkingu przed stadionem żużlowym Apatora , parking jest wielki i jest przy głównej drodze jakiś kilometr od zlotuAyvor pisze:Co myślicie o tym żeby zrobić tam wiazd zmasowany 8-mek.
Koledzy arti, mikigd, chrisvtr, lunizS8, vito555 macie już do mnie kontakt tel. bo wysłałem Wam na PW... podeślijcie mi na PW też Wasze telefony żeby było łatwiej.