*** Spoty Warszawa*** - ogólny
Duży jakiś... i jakiś taki cichy...SERGIO pisze:No i jak wrażenia po spotkaniu :!: :?:
nic nie warczy, nie ryczy... i rozpędza się jakoś tak cicho :lol:
Jak jechałem Rafelkową to wydawał mi się bardziej komfortowy co zresztą wcale mnie nie zdziwiło bo moją położyłem na glebę i mam niższy profil opony ale...
co śmieszniejsze Rafelek jadąc moją miał wrażenie że jest bardziej komfortowa niż jego... a tego to się już nie spodziewałem :mrgreen:
Poza tym jak zwykle czasu było zbyt mało aby spokojnie pogadać, obejrzeć auta, zrobić jakieś fajniejsze zdjęcia i wyskoczyć na kawałek szybkiej trasy aby zobaczyć prawdziwe oblicze W12... bo w korkach to one raczej się męczą :lol:
hehehe... pierwszy raz poczułem się jakoś nieswojo... patrzysz na silnik, liczysz cylindry i ... niby masz V8 ale wygląda jak inwalida bo w u sąsiada są jeszcze 4-ry więcej :-Pdaro72 pisze:Nooooo moje ulubione autka, a zwłaszcza ta z dużym grilem. I nie chodzi tu wcale o gril. :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Witam,
ponieważ jestem po spotkaniu z FOSS'em. Jest po dużym przeglądzie kręgosłupa, sprawny i gotowy do kręglowania. Chętnych zapraszam do wpisywania się na listę obecności.
FOSS - proszę o aktualizację tematu tego wątku na nową datę.
ARCO to Adres tutaj: Warszawa, ul. Bitwy Warszawskiej 1920 roku nr 19
Data i godzina: 11.09.2011r., 16:00
Więcej info nt. miejsca spotu tutaj: http://www.arco-bowling.pl/
Obecni:
1. FOSS
2. bart_zaw
3. .........
ponieważ jestem po spotkaniu z FOSS'em. Jest po dużym przeglądzie kręgosłupa, sprawny i gotowy do kręglowania. Chętnych zapraszam do wpisywania się na listę obecności.
FOSS - proszę o aktualizację tematu tego wątku na nową datę.
ARCO to Adres tutaj: Warszawa, ul. Bitwy Warszawskiej 1920 roku nr 19
Data i godzina: 11.09.2011r., 16:00
Więcej info nt. miejsca spotu tutaj: http://www.arco-bowling.pl/
Obecni:
1. FOSS
2. bart_zaw
3. .........
a może http://merc.rallycross.pl/main.html jeśli będzie ładna pogoda.
Ale jedziemy jako TouringCars czy SuperCars?saab pisze:a może http://merc.rallycross.pl/main.html jeśli będzie ładna pogoda.
bez wachania... TouringSuperCars :lol:bart_zaw pisze:Ale jedziemy jako TouringCars czy SuperCars?saab pisze:a może http://merc.rallycross.pl/main.html jeśli będzie ładna pogoda.
Jestem za a nawet przeciw... moglibyśmy spotkać się w niedzielę rano w Jankach na McDonaldzie i do Słomczyna polecieć już razem ;-)
Ale w sobotę to ja jestem niedostępny :-?
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Może rodzinnie?? Zaszczepiam córce uczucie do aut.FOSS pisze:bez wachania... TouringSuperCars :lol:bart_zaw pisze:Ale jedziemy jako TouringCars czy SuperCars?saab pisze:a może http://merc.rallycross.pl/main.html jeśli będzie ładna pogoda.
Jestem za a nawet przeciw... moglibyśmy spotkać się w niedzielę rano w Jankach na McDonaldzie i do Słomczyna polecieć już razem ;-)
Ale w sobotę to ja jestem niedostępny :-?
PS: 1 października są Monster Trucki w Wrocławiu, jadę z rodzinką. Może ktoś się dołączy?
Skoro konkret to konkret...SJake pisze:Jak ustalicie co i jak napiszcie OFFICAL - może się dołącze :roll: ale nic nie obiecuje :mrgreen:
w najbliższą niedzielę (11-09-2011) jedziemy wspólnie do Słomczyna na Mistrzostwa Europy Rallycross.
strona informacyjna tej imprezy: http://merc.rallycross.pl/main.html
Spotkanie w Jankach pod McDonaldem o 9:30 skąd ruszamy razem... ale jak ktoś chce dojechać później lub od siebie ma bliżej inną trasą to nic nie stoi na przeszkodzie żebyśmy spotkali się gdzieś po drodze albo już na miejscu ;-)
Jak na razie lista chętnych niezbyt długa ale mam nadzieję że jeszcze ktoś się do nas dołączy:
1. FOSS
2. bart_zaw
3. saab
4. ...
Apropos naszych spotkań (również tego które będzie) dodam tylko że nigdy nie wprowadzaliśmy ograniczeń co do osób towarzyszących (rodziny, znajomi) więc jak ktoś ma "rodzinny" dylemat to pakować wszystkich do auta i jedziemy razem - Ja do Słomczyna zabieram swoją starszą córcię i bart_zaw także jedzie z córcią więc inne dzieciaki oraz kobiety są mile widziane :lol:
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Cóż, dla mnie 9:30 w niedzielę to też trochę wcześnie ale Marcin mnie namówił więc jakby co to jego wina :-Pbart_zaw pisze:ponieważ 9:30 rano w niedzielę to trochę zbyt "bestialska" pora dla mnie to raczej dojadę przed 12ta na trzecią kwalifikację.
A tak poza tym to moje dzieciaki niestety spać mi zbyt długo nie dają... 8:00 jestem już na nogach a o 9:00 to już po śniadaniu i z żoną to już często nawet jakiś plan mamy na jakieś miłe spędzenie dnia... więc na 9:30 będę ready ;-)
Zresztą znając życie to może spot będzie o 9:30 ale jak nie będzie grupowej dyscypliny (a prawie na pewno jej nie będzie) to wyruszymy pewnie dopiero o 10:00...
dojazd, parkowanie (niestety w niedzielę jest tam tez giełda więc miejscami może być tłoczno) i nagle się okaże że będziemy tam w połowie II kwalifikacji :-P
No ale to takie moje luźne przemyślenia... jak zaplanujesz do nas dojechać później to oczywiście focha nie będzie :mrgreen:
No właśnie :-o ja też go będę dopingował ale raczej w warunkach domowych więc nie sądzę abym miał rano jakiś alko-problem ;-)bart_zaw pisze:Adamek w sobotę, to może się jednak uda. Chyba że "doping" intensywny i potrwa do późnej godziny.jojo-jar pisze:chetnie bym pojechał ale musze dopingować Adamka :mrgreen:
W każdym razie kolego jojo-jar w razie czego podsyłam Ci na PW mój numer tel... jakbyś zdecydował się jednak pojechać (czy z nami czy też później) to dzwoń a na pewno się spotkamy ;-)
ŁoŁ, a to niespodzianka... zapraszamy :lol:gibon pisze:raczej będe :)foss ile zajmuje przy obecnych warunkach trasa do was?
Co do trasy to cóż... jeżeli ruszasz z Tczewa to na moje oko masz jakieś 320km do Janek czyli do punktu spotkania (Tczew, Malbork, Sztum, Iława, Działdowo, Mława, Płońsk, Warszawa, Janki) ale w swojej okolicy pewnie wiesz lepiej którędy będzie szybciej i bardziej komfortowo...
na moje oko to jakieś 4-4,5 godziny ale nie wiem jakim tempem będziesz się poruszał...
ja do Ciebie mam jakiś telefon więc jutro zadzwonię i pogadamy ;-)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-