Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

Summer Cars Party 2012

Awatar użytkownika
Masa
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Masa » 23 wrz 2012, 19:22

robertas, daj spokoj z tym podłożem myslełem ze jade po podkładach kolejowych to nie na moje koła :evil: mowiłem ze jade sie scignąć ale chyba zajety byłeś czymś innym %%% :mrgreen:

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 23 wrz 2012, 19:36

Masa, hehe no teraz cos mi swita...faktycznie, ja juz chyba wtedy niezbyt ogarnialem ;) Wlasnie ja sie tez chcialem scignac, ale wlasnie zrezygnowalem z powodu nawierzchni ;) nasz kolega w 3.3tdi tez sie scigal...ale nie poszlo mu zbytnio bo na starcie skupil sie na zamykaniu szyby hehe :-P

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 23 wrz 2012, 19:54

Masa pisze:robertas, daj spokoj z tym podłożem myslełem ze jade po podkładach kolejowych to nie na moje koła :evil:
Noi właśnie dlatego ja odpuściłem sobie te ściganie... miałem ochotę się przejechać niezależnie od wyniku ale szkoda mi kół i opon... już w tym sezonie zmieniałem swoje 20-tki i chciałbym na nich dojechać do końca sezonu ;-)

Kilka lat temu, jak R8 weszło do sprzedaży, śmigałem takim jednym po lotnisku na warszawskim Bemowie... tam też są takie płyty i przeżycia na tym betonowym zawiasie były wręcz traumatyczne :shock: jak wsiadłem później do swojego A8 na 20-tkach to naszych dziurawych drogach poczułem się jak w amerykańskiej limuzynie... kołysało się i było fajnie miękko :-P
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

Awatar użytkownika
martinezzg
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: martinezzg » 24 wrz 2012, 08:16

eee no Masa - nie wypada tak japońca załatwić:)
u nich w klubie teraz jest lament :) swoją drogą nie wiedziałem ze jedziesz ... fotek też nie mam za dużo - byłem zajęty dbaniem o napoje :mrgreen: :mrgreen:
A8>eSka

ODPOWIEDZ

Wróć do „śląskie”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl