|
Autor |
Wiadomość |
dracus6662
Moje A8
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: automat
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Daniel
Jeżdzę: A8 D3 QUATTRO TIPTRONIC
Pomógł: 8 razy Dołączył: 28 Cze 2014 Posty: 1802 Skąd: VENLO/WROCŁAW
|
Wysłany: 2015-02-13, 06:34 Uwaga na kure...wo internetowe w postaci faktur
|
|
|
Panowie moj laptop poległ aby wasze nie poległy przyszła do mojej Moniki faktura za lot no i zaczelo się wyskoczylo po sciągnięciu pliku pdf ze to wir... i dupa niby nie groźny ale zakodował mi tak że nie mogę zdjęć otworzyć dodał rozszerzenie jakieć dziwne i coś podmienił w pliku że nie mozna zdjęć otworzyc.. trze zaplacić zeby dokodowało się chyba ich posr...o
minus taki ze jak na telefonie skasowałem zdjęcia montazu wentylatora to nie bede mógł zrobic poradnika któy obiecalem
zatem uwazać na dziwne faktury!!!
po zainfekowaniu pokazuje sie obraz ze sa saszyfrowane pliki , próbowałem zrobić back up ale lipa ,gówno można usunąć antyvirem drweb |
_________________ Tiptronik wymiana oleju Audi
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z-symphony-ii-na-navigation-plus-problem-z-kierownica-t88801.htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL] |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-02-13, 12:50
|
|
|
Niedawno załozyłem temat o problemach w haslem do windowsa. Dziś juz wiem że problem powodował program...microsoftu zwany WSE Binkland. Do społki z jakimis innymi robalami sieje na spustoszenie pozwalając jedynie na format i to najnowszym windowsem....
Podczas naprawy feralnego laptopa ściągałem rózne programy do resetu hasła itd i przypadkiem wspomniany shit się zainstalował. Po restarcie padły mi kolejne dwa laptopy,cześc danych odzyskałem ale tylko twardy format usunał do reszty te smieci.
Niedawno tez podczas instalowania flasha do YT wrąbało sie to ponownie lecz w czystym jeszcze systemie udało mi się za pomoca okna dialogowego wywalic to. |
|
|
|
|
|
|
|
Dworek
Moje A8
Rocznik: 1992
Silnik cm3: 2.0
Skrzynia: Manual
Zasilanie: PB
Imię: Łukasz
Jeżdzę: 100 C4
Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 28 Maj 2014 Posty: 178 Skąd: WWA
|
Wysłany: 2015-02-14, 00:38
|
|
|
1. Nie wiesz co zawiera załącznik do maila - nie otwierasz.
2. Instalujesz do przeglądarki "wiesz co", a program chce potwierdzenia zainstalowania "nie wiem czego" - nie instalujesz.
Żyjesz długo i szczęśliwie ;-) |
|
|
|
|
dracus6662
Moje A8
|
Wysłany: 2015-02-14, 06:16
|
|
|
normalnie ja tam informatykiem nie jestem widać że trzeba lepszego antywira albo lepszą pocztę fakt na yahoo wszystko skanuje zanim pojdzie na komp
na wp to smietnik i niby cos tam sprawdza auuuuuja prawda
co chodzi o sciaganie to wiem co sciagalem -fakture okazalo się ze faktura zainfekowana w ten sposób ze essencial nie zadzialal.....
Panowie potwierdza to fakt ze trzeba bardzo uważać pomimo ostroznośći |
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z-symphony-ii-na-navigation-plus-problem-z-kierownica-t88801.htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL] |
|
|
|
|
|
|
|
drago_o
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3936
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Karol
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 184 razy Wiek: 34 Dołączył: 17 Gru 2013 Posty: 6725 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2015-02-14, 08:26
|
|
|
instalujac flasha, jave czy cokolwiek innego zawszde w trakcie pyta o instalasje jakiegoś gó*na typu: ASK cośtam, SHEARCH cośtam, itp. Niestety przed tym Cię antywirus nie ochroni a wywalić to ciężko i tylko wkurza.
Jeśli o całą resztę badziewia chodzi to bardzo polecam Kasperskiego Mam na stacjonarce Kaspersky Small Office a na lapku Kaspersky Internet Security i Od 3 lat nie formatowałem i chodzą oba kompy dobrze. Ale ja trzymam się zasady kolegi Dworek
O Essencialu się nie wypowiadam bo jest jaki jest... |
_________________ Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG |
|
|
|
|
dracus6662
Moje A8
|
Wysłany: 2015-02-14, 20:46
|
|
|
essencial jest do du... i ku tyle moge microsoftowi powiedziec niby do ori legalnych sys tylko ale w sumie na nic nie przydatne i nie chroni nic porzadnie
nie polecam!!! zawiodlem sie raz i to wystarczy o raz za duzo |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|