Rocznik: 2006
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Artur
Jeżdzę: D3 Pomógł: 10 razy Wiek: 54 Dołączył: 20 Cze 2010 Posty: 969 Skąd: P.T.
Wysłany: 2014-12-15, 19:40 Pomoc dla Studentki przy okazji prezent pod choinkę
Koleżanki i Koledzy
Zwracam się do Was z prośbą o pomoc dla młodej osoby po studiach. Pracowała w W-wie, niestety krótko bo przytrafiło jej się zwolnienie. Pierwszego dnia po powrocie dostała wypowiedzenie.. Czynsz za wynajem mieszkania i opłaty spowodowało że lekko podłamana wróciła do rodziców w małej mieścinie i na pracę nie ma co tam liczyć. Pomagałem jej z tworzeniem strony internetowej (funkcjonuje od kilku dni) żeby miała coś swojego ale żeby strona się rozpropagowała i mogła zaistnieć potrzeba trochę ruchów np na Allegro. Odstąpiłem jej swój aparat by porobiła zdjęcia do sklepu. Postarała się, widać fotki są ok. A to trudny obiekt do focenia bo odblaski..
Cała prośba polega na tym żeby przybyło jej komentarzy czyli kto ma ochotę niech coś jej kliknie i kupi choć 1 sztukę i przy okazji ma gotowy prezent na Gwiazdkę (Wasze lepsze połówki zapewne znają ten produkt) Wiadomo jak się jest od niedawna na allegro i mało komentarzy to można się zniechęcić a i tak robiąc promocje typu darmowa dostawa jedzie już na zero..
Kto jest lub pamięta siebie na studiach lub zaraz po to zrozumie.
Ps. Jestem na naszym forum kupę lat, mam nadzieję że tą prośbą nie przekraczam żadnych granic. Jeśli ktoś będzie miał taki gest proszę dać mi znać (może być tu czy na pw)
Artur
_________________ Z Audi były: A8 D2 2.8 A8 D3 3.7 A2 1.4 A8 D3 4.2 A4 B7 2.0PB A8 D3 3.0PB Obecnie A8 4.2 lift oraz A2
Rocznik: 2004
Silnik cm3: BFM
Skrzynia: GQF
Zasilanie: PB
Imię: Krzysztof
Jeżdzę: A8L D3/A3 8L Pomógł: 35 razy Wiek: 49 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 1442 Skąd: B.Podl.
Wysłany: 2014-12-23, 19:24
Zamówienie złożone przez allegro, paczka solidnie zapakowana przyszła błyskawicznie. Perfumy dobrze się trzymają i ładnie pachną. Ogólnie fantastyczny kontakt ze sprzedającym i oby tak dalej, to szybko będzie tytuł super sprzedawcy. Ja z zakupu jestem bardzo zadowolony a małżonka już wybiera do kolejnego zamówienia. Także serdecznie polecam i dziękuję za udaną transakcję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum