|
Autor |
Wiadomość |
kurani
Użytkownik
Silnik cm3: 4200
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Adrian
Jeżdzę: A8
|
Wysłany: 2010-05-24, 23:02 prosze o pomoc
|
|
|
Czesc. Chce odswiezyc wnetrze swojej a8 i mam pytanko czy nie bedzie problemu ze zmiana boczkow z wersji przed liftem na boczki z po liftu? 2. Chce rowniez zmienic konsole, tez po lifcie tak aby juz te przyciski awaryjek itp byly te mniejsze i abym mogl zamontowac navi czy z tym rowniez nie bedzie problemu. 3. Jak to rowniez przedstawialo by sie jezeli chodzi o zmiane podsufitki, oczywiscie na zmiane mam z szyberdache tak jak teraz mam. Chodzi mi glownie czy poprostu czesci sie spasuja i da rade zamienc. Bardzo zalezy mi na mojej "kochanej" a8 wiec prosze o pomoc Was koledzy. Pozdro dal pasjonatow tego modelu |
|
|
|
|
|
|
|
bizon1971
Użytkownik
Silnik cm3: 4,2
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Zbyszek
Jeżdzę: A8
|
Wysłany: 2010-05-27, 19:58
|
|
|
witam
tapicerka po lifcie pasuje do przed, to wiem //zn boczki// bo sam założyłem i jest cacy
A reszta nie wiem , może ktoś wie , też jestem ciekaw |
_________________ no i jest/zn A8/ i co miśki |
|
|
|
|
|
|
|
michalek
Moje A8
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4200
Imię: michał
Jeżdzę: Audi a8 D3
Wiek: 39 Dołączył: 15 Maj 2010 Posty: 57 Skąd: mazowieckie
|
Wysłany: 2010-05-27, 22:13
|
|
|
ja wiem ze cala deska rozdzielcza pasuje od modelu po lifcie widzialem kiedys taka audi z przerobionym srodekiem od nowszej na allegr.... a co do radia z navi i tv to nie weim ale napewno da sie to zrobic tylko trzeba troche grzebac w elektryce |
|
|
|
|
Pi-JAY
Użytkownik
Rocznik: 1996
Silnik cm3: 4.2Q
Imię: Paweł
Jeżdzę: A8 D2
|
Wysłany: 2010-07-21, 10:08
|
|
|
michalek napisał/a: | ja wiem ze cala deska rozdzielcza pasuje od modelu po lifcie widzialem kiedys taka audi z przerobionym srodekiem od nowszej na allegr.... a co do radia z navi i tv to nie weim ale napewno da sie to zrobic tylko trzeba troche grzebac w elektryce |
... to że widziałeś to jedno ale to ,że mogła być tam rzeźba to drugie 8-) |
_________________ Audi A8 4.2Q
Audi 80 1.8 CC moja EX !
Audi A6 V6 2.5 TDi
Audi 100 2.5 TDI - moja EX !
http://eurowroc.com/akp/logo/logo2.jpg |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|