Wysłany: 2016-10-29, 18:56 [D2 99 4.2PB
] Zestaw głośnomówiący never ending story ;)
Witam-przejrzałem chyba wszystko co możliwe i nie znalazłem rozwiązania problemu-posiadam A8 D2 FL z 1999r,zainstalowany w niej zestaw głośnomówiący oparty na Nokii 3310 (ta z czerwonym podświetleniem i nietypowym akumulatorem).Posiadam też podwójne szyby a na dodatek mieszkam w takim miejscu gdzie diabeł mówi dobranoc...krótko-potrzebuję czegoś co łączyłoby się z moim Note 4,korzystałoby z tej anteny zewnętrznej no i najlepiej gdyby korzystało z wbudowanego głośnika i mikrofonu .Istnieje takie coś ?Robi ktoś takie coś ?
Rocznik: 1998
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Piotr
Jeżdzę: S8 D2
Wysłany: 2016-10-30, 21:24
Bierzesz zestaw parrota do tego możesz wykorzystać kabelki przelot parrot audi i tyle cała filozofia. Kabel do mikrofonu trzeba by wygrzebać ze sterownika oryginalnego telefonu. Nie ma w tym żadnej magii tyle że widzę masz w okolicy elektryków co to najwyżej potrafią prądnice od żuka naprawić.
Podrzuć linka ewentualnie co polecałbyś-co do elektryków-oni lubią proste rzeczy .Nikt nawet nie chce (nie umie) mi zakodować pilota (standardowy numer z kluczykiem w zamku nie działa)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum