Witajcie !
Chciałbym was prosić o pomoc (przeglądając to forum uznałem że nie ma lepszego miejsca) dziś jadę na oględziny mojej mam nadzieję pierwszej ale nie ostatniej A8 (2003-260000)
Znaleziona trochę z przypadku A8 ze zdjęć wydaje mi się być dobrym egzemplarzem.
Może ktoś ją zna z forum, może ktoś ją widział i coś więcej o niej wie.
Po rozmowie z obecnym właścicielem wiem że nie działa klimatyzacja (nie wie czy sprężarka się załącza), oraz wydech "pierdzi jakby był dziurawy" rozrząd był robiony około 35k temu, skrzynia jest po regeneracji, 4 letnia instalacja LPG Prins (robiona w Niemczech co sugeruje ramka pod rejestracją)
Zdążyłem już wyczytać na forum żeby dokładnie przyjrzeć się zawieszeniu czy równo trzyma, nie opada i czy kompresor podnosi. Na co jeszcze zwrócić uwagę przy zakupie?
Ze zdjęć widzę że tylna prawa lampa nie równo się schodzi z tą w karoserii. Poniżej podysłam ogłoszenie z OLX.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum