Rocznik: 2005
Silnik cm3: 4.2Q
Skrzynia: Tiptronic F1
Zasilanie: PB
Imię: Krzysiek
Jeżdzę: D3 Pomógł: 47 razy Wiek: 47 Dołączył: 20 Maj 2009 Posty: 1828 Skąd: Biłgoraj
Wysłany: 2010-12-10, 19:49 [D2 FL ALL] Jak dobrać się do silniczków klap nawiewów?
Witam.
Szukam i szukam i coś nie mogę znaleść jakiegoś schematu jak sie dostać do silniczów nawiewów od strony kierowcy(nie ma nawiewu na nogi kierowcy)jak macie jakiś to bardzo proszę.Czy ten boczek tunelu to siedzi na zatrzaskach czy przykręcany.
jeśli dobrze pamiętam masz tutaj podobny temat klika tematów niżej z błędem silniczka. ale jak już jestem to ci odpowiem jeżeli oto ci chodzi. jak masz osłonę pod kierownicą tą przy nogach ściągasz ją (jest na kilku śrubkach) i masz zaraz przy nagrzewnicy silniczki. włącz zapłon i wciśnij sobie na climatroniku przycisk od ogrzewania nóg a potem od powiedzmy środka i potem góry i zobaczysz który silniczek się będzie ruszał a który nie i wyeliminujesz go
Rocznik: 2005
Silnik cm3: 4.2Q
Skrzynia: Tiptronic F1
Zasilanie: PB
Imię: Krzysiek
Jeżdzę: D3 Pomógł: 47 razy Wiek: 47 Dołączył: 20 Maj 2009 Posty: 1828 Skąd: Biłgoraj
Wysłany: 2010-12-11, 09:19
Dzięki wielkie kolego za odpowiedź,czytałem ten temat o którym mówisz ,tylko myślałem że trzeba ściągać boczek tunelu żeby sie tam dostać.Powiem ci że to dobra wiadomość że nie trzeba rozbierać połowy samochodu żeby wymienić jeden silniczek.Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum