Witam wszystkich, czy ktos orientuje sie jak w D4 wykonać poprawnie kalibracje G85 - mam dostepnego vcds, launcha pad 7, autela i zaden za jasny gwint nie chce mi skalibrowac tego czujnika - przez to mam choinke jak ta lala na desce.
Wszystko dzialalo ale niepotrzebnie wkladelem tam palce swe i nawazylem troche piwa teraz musze to jakos odkrecic
Moze jakas dobra osoba sie zlituje i naswietli temat.
Dodam tylko, ze nie wiem czemu caly czas mam zero dla wartosci kata skretu (niezaleznie od krecenia kierownica) natomiast paramter kat skretu kierownicy zmienia sie w przewidzianym zakresie. Z tego co widze, procedura kalibracji bazuje na samym kacie skretu stad moze dlatego nie idzie bo caly czas ten paramtr zwraca 0 (chodz dotychczas wszystko chodzilo ok)
Jednymi slowym bede wdzieczny za kazda pomoc!
Pozdrawiam wszystkich!
Edit:
Sprawa rozwiazana - trzeba bylo dostac sie spod innego modulu nie 44 - i wykonac adaptacje wspomagania wowczas odblokowal sie g85 i J500.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum