Witam ponawiam zapytanie mam problem z czujnikiem świateł stop hamulca otóż wymieniłem ten czujnik błąd wykasowałem tak jak wcześniej ktoś napisał na wciśniętym Hamulcu błąd znikł . Po ponownym przekręceniu kluczyka błąd ukazał się na małym ekranie podłączyłem kompa i zdziwienie żadnego błędu nie ma na bloku pomiarowym nr 2 hamulców pokazuje że działa bez problemu . Gdzie szukać przyczyny tego komunikatu ? Czytałem forum i trafiłem że d2 mają przekaźnik po wymianie błąd znika czy my w D3 mamy taki przekaźnik jeżeli tak to gdzie go znajdę
Czy kolega ustalił coś w sprawie tego przekaźnika. Mam podobny problem, tylko u mnie w module przyczepy wyświetla się komunikat 00526 - Przełącznik świateł hamowania (F), ale wszystkie światłą działają jak trzeba. Nie działają tylko światłą w przyczepie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum